Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Canlı Performanslar İçin Yeni DPA 2028 Vokal Mikrofon
Canlı Performanslar İçin Yeni DPA 2028 Vokal Mikrofon
23.10.2019 12:26

DPA Microphones, mikrofon serisine DPA 2028 vokal mikrofonunu ekledi. DPA 2028, DPA’nın bilinen doğal sesiyle her türden vokalin parıltılı bir sese kavuşmasını sağlıyor. Bağımsız bireysel sanatçılardan uluslararası turne şarkıcılarına kadar herkes için ideal DPA 2028 mikrofon, canlı sahne performansları, yayın ve profesyonel ses-görüntü uygulamaları için uygun. 

DPA 2028 canlı bir sahnede DPA’nın diğer çözümleriyle aynı sonik kaliteyi sunuyor. DPA 2028 şarkıcının yanında durup dinliyormuş gibi ses sağlamak için pek EQ gerektirmiyor. Bu sayede sanatçı sanki bir mikrofon kullanmıyormuş gibi vokaller üzerinde odaklanabildiği için, ses üzerindeki gerginlik azalıyor. Ayrıca DPA 2028’in saydamlığı sayesinde mühendisler istenmeyen etkilerin yarattığı sorunlarla uğraşmak yerine zamanlarını ses deneyimini şekillendirmek için harcayabiliyorlar. 

DPA 2028 markanın en üst düzey el mikrofonu modeli d:facto 4018 VL ile aynı etkileyici sesi, daha düşük bir fiyatla sağlamak üzere tasarlandı. Yine 4018 gibi canlı sahnelerin kendine özgü zorlukları için iyileştirildi. 

 DPA 2028 yeni bir sabit konumlu kapsüle, özel tasarımlı darbe önleyici yuvaya ve patlama sesi filtresine sahip. Süper kardioid polar paternli mikrofon, DPA’nın ünlü olduğu eksek dışı eşit dağılımlı tepkiye sahip. Bu mikrofona yankı öncesi çok yüksek kazanç sağlıyor ve sesi doğal bir şekilde alarak yakındaki diğer müzik aletlerinden ses sızmasını denetlemeyi kolaylaştırıyor.  

Canlı gösterilerdeki bilinen ter ve yıpranma göz önüne alınarak tasarlanan DPA 2028’in dış kafesi ve iç patlama sesi filtresi çıkarılabiliyor ve yıkanabiliyor. DPA 2028 üç tipte satılıyor; tutma yerli bir kablolu XLR ile endüstride en yaygın kullanılan kablosuz mikrofon sistemleriyle uyumlu iki kablosuz mikrofon. Bunlarda Shure, Sony, Lectronics uyumlu SL1 adaptörü ve Sennheiser uyumlu SE2 adaptörü var. 

DPA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 444 8 358 numaralı telefondan Elit Işık Ses’i arayabilirsiniz.