Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Pan Amerikan 2019 Oyunları’nda AEQ Teknolojisi
Pan Amerikan 2019 Oyunları’nda AEQ Teknolojisi
23.10.2019 15:47

Uluslararası çoklu spor etkinliği olan “Pan Amerikan Oyunları” nın 18.si bu sene 26 Temmuz - 11 Ağustos 2019 tarihleri arasında Lima’da (Peru) gerçekleştirildi. Amerika’nın 41 ülkesinden 6500’den fazla sporcu, toplamda 39 spor dalındaki oyunlara katıldı. 

Bu oyunlar yapıldıktan hemen sonra “Parapan Amerikan Oyunları” düzenleniyor ve her iki oyun sonucunda, Olimpiyat ve 2020 Paralimpik Oyunları için sınıflandırma yapılıyor.

AEQ commentary desteğini, yarışma yerlerinde belirlenen, yorumcu pozisyonlarına yerleştirdiği 35 adet OLYMPIA 3 yorumcu ünitesi ile sağladı. Dante-AES67 formatında çok kanallı AoIP ağı ile çalışan ve sisteme tam uyum sağlayan Olympia 3 teknolojisi, teknik kurulumlarda da büyük ölçüde kolaylık sağladı.

Ayrıca, basın merkezlerinde, AEQ NETBOX ses arabirimleri kullanılarak, analog ve dijital ses kaynakları, AoIP çok kanallı akışlara ve bunun tersi yönde dönüştürüldü. Bu sayede ses kaynakları, Analog veya Dijital olduğu bağlantı alanlarında kolayca işletildi.

AEQ VENUS3 çift kanallı ses kodekleri, her bir kodek için konuşlandırılan altyapıya bağlı olarak, internet veya özel IP ağları aracılığıyla hak sahibi yayıncıların, Lima’dan kendi ülkelerine, istediği yorumcu ses sinyalini göndermek ve bir ses dönüş sinyali almak için kullanıldı.

AEQ ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0312 438 68 18 numaralı telefondan İdeapro’yu arayabilirsiniz.