Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LYNX Technik HDR Evie, Best of Show Ödülü Aldı

LYNX Technik HDR Evie, Best of Show Ödülü Aldı

23.10.2019 21:18

LYNX Technik’in greenMachine platformuna yönelik gerçek zamanlı, kara kare HDR’den SDR’ye çevrim çözümü HDR Evie, TVB Europe Best of Show ödülü kazandı. Ödül medya ve eğlence endüstrisi içerisinde ürün yenilikçiliğindeki başarıları onurlandırıyor. 

HDR Evie canlı sporlar ve haber yayınları gibi dinamik olarak talepleri değişen ve kestirilemeyen içerikler için ideal bir HDR – SDR çevrim çözümü. Resim içeriğini otomatik olarak çözümleyip mümkün olan en iyi düzeltmeleri gerçek zamanda kare kare uygulayan gelişmiş algoritmaları kullanan dünyanın ilk HDR’den SDR’ye çevrim çözümü. Zorlu aydınlatma koşulları, parlaklık düzeyleri ve resim kompozisyonlarına sahip ortamlar için ideal bir gerçek zamanlı yapım aracı. 

Her türlü prodüksiyonda veya canlı etkinlikte karşılaşılan resim kompozisyonu ve parlaklık düzeyi değişimlerini otomatik olarak uyarlayan sıra dışı HDR-SDR çevrim sonuçları için kare kare ve gerçek zamanlı (post prodüksiyonda değil) HDR’den SDR’ye işleme gerekiyor. Patentli HDR Evie teknolojisi, Almanya’daki Hochschule RheinMain Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile yıllarca yakın işbirliği içerisinde araştırma geliştirme çalışmaları sonucunda geliştirildi.                                                   

LYNX Technik ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.