Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Country Müzik Festivalinde JBL by HARMAN VTX Hoparlörler
Country Müzik Festivalinde JBL by HARMAN VTX Hoparlörler
24.10.2019 09:38

Morgan Sound, festivalde en iyi konser ses kalitesi sunmak için Oregon Jamboree’de bir JBL by HARMAN VTX A serisi canlı ses güçlendirme çözümü kurdu.

Oregon Jamboree ABD’nin Oregon eyaletindeki Sweet Home’da her yıl ağustos ayında gerçekleştirilen üç günlük bir country müzik ve kamp festivali. 2019 festivaline her gün 13.000 kişi katıldı ve organizatörler hem ana sahne hem de diğer sahnelerde üstün ses, dengeli ve eşit dağılımlı kapsama sağlamak için ses uzmanı Morgan Sound ile çalışmayı tercih etti. Morgan Sound benzersiz performans, hassasiyet ve kapsamaları nedeniyle JBL by HARMAN VTX turne ses çözümlerinden A12 ve V20 hoparlör gruplarını seçti. 

 Morgan Sound endüstrideki en iyi ses kalitesi ve kapsamı için ana sahneye 32 adetten oluşan JBL by HARMAN VTX A12 hoparlör grubu kurdu. VTX A12 hoparlörler küçük, hafif bir tasarımı kolay kurulum için patentli bir JBL donatım mekanizması ve yeniden tasarlanan süspansiyon sistemiyle bir araya getiriyor. Morgan Sound izleyici alanının dış kenarlarına temiz ve kararlı ses ulaştırabilmek için dış dolgu hoparlörleri olarak 1 adet JBL VTX A12 kullandı. Ekip büyük VTX hoparlör sistemini güçlendirmek için Crown I-Tech HD serisi 4x3500HD ve 12000HD turne tipi yükselteç kurdu. 

Morgan Sound Başkanı Charlie Morgan aktardı: “JBL’in son 50 yılda ürettiği hoparlörlerden neredeyse hepsine sahip olduk. En son ilerleme, VerTec 4889 hoparlörlerden VTX V20, A12 ve A8 hoparlörlere geçmek oldu. JBL ekibi bize bir sunum yaptı ve yeni sistemi demirbaşımıza katmak için heyecan duyduk. JBL’in bir araya getirdiği donatım, taşıma arabaları, tüm paketten etkilendik. Sistemi ambalajından çıkarıp yayına hemen başlayabildik; bize bir mühendislik işi düşmedi. Ses sistemi kurarken gizli kurulum maliyetleriyle ilgilenen kişi benim. JBL satın almadan önce bile isteyebileceğimiz ve gereksinim duyabileceğimiz her şeyle ilgilendi.

Morgan Sound yeni VTX hoparlör grubu sistemlerini satın aldıktan kısa süre sonra A12 hoparlörleri bir dizi canlı konserde başarıyla kullandı. Oregon Jamboree’den başka yeni sistemi Sammy Hagar ve REO Speedwagon konserleri için Tulalip Amphitheater’da da kurdu ve gelecekte birçok önemli etkinlikte kullanmayı planlıyor. 

Morgan sözlerine ekledi: “VTX A12 hoparlörler yüksek frekanslarda çok pürüzsüz bir ses veriyorlar; duyduğumuz bazıları kadar agresif değiller. Bu sayede çok yüksek sesleri çok iyi sunabiliyorlar. Burada, Pasifik Kuzeybatı bölgesinde gerçekleştirdiğimiz her türlü etkinlikte kullanılabilirler.

JBL ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin’i arayabilirsiniz.