Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Küçük Stüdyolar için Avid S4 Mikser
Küçük Stüdyolar için Avid S4 Mikser
24.10.2019 09:47

Avid S6’nın geniş miks gücünü Avid S4 kısıtlı bütçeli profesyonellere ve küçük ses post prodüksiyon ve müzik tesislerine daha küçük bir denetim yüzeyinde sunuyor. Aynı ödüllü iş akışlarıyla yüksek miks verimliliğini, akıllı DAW kontrol sağlayan yarı-modüler bir yüzeyde sağlıyor. Müzik yaratma, ses tasarlama, çevreleyen ses miksi, ses prodüksiyon eğitimi gibi projeler için uygun. 

Ses post prodüksiyonu

Avid S4, S6’nın güçlü iş akışlarını çevreleyen ses miksi, ses tasarımı, ADR ve kurgu için küçük salonlara getiriyor. Film, televizyon, OTT medya, reklam ve oyunlarda gereken çok yönlü çalışmayı sağlıyor. 

Müzik

Stereo ve Atmos müzik projelerine yaratıcı yetenekler katan Avid S4, küçük kayıt stüdyoları, bağımsız müzik ve ses post prodüksiyon mikserleri, küçük salonlar ve aha büyük müzik stüdyo tesislerinde master oluşturma sistemleri için uygun. 

Eğitim

Avid S4 medya ve eğlence endüstrisinde başarılı bir kariyer için öğrencilerin ihtiyaç duyacakları müzik ve post prodüksiyon iş akışlarını öğretmek için uygun maliyetli bir çözüm. 

Çoklu DAW ile çalışma

Avid S4’teki EUCON teknolojisi sayesinde dokunmatik ekranından Pro Tools, Nuendo, Logic Pro ve diğer ses ve görüntü yazılımlarına erişmek ve denetlemek için derin DAW (Digital Audio Workstation) bütünleşmesi sağlanıyor. Hatta iki ayrı uygulamaya aynı anda erişilebiliyor. Kurgu eklentileri, yazma otomasyonu ve tek tuşla gerçekleştirilen karmaşık görevler sayesinde verimliliği yükseltiyor. 

Çok yönlü miks

Stereo, surround ve immersive seslerle çalışılabiliyor. Müzik, ses post prodüksiyonu ve medya eğitiminde format, DAW ve iş akışı ne olursa olsun Avid S4 ek modül opsiyonlarıyla yaratıcı yetenekleri genişletebiliyor ve çeşitli miks iş akışlarını ve fırsatlarını destekliyor. 

Miks izleme

Avid S4 dört opsiyonel ekran modülünü destekleyerek miks oturumundan geniş kapsamlı görsel geri bildirim veriyor. Kanal ölçüm göstergeleri, EQ eğrileri, otomasyon verileri, Pro Tools araçları dorudan denetim yüzeyinden düzenlenerek, miksin her ayrıntısı özenle oluşturulabiliyor. 

Avid ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.