Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > AJA Yeni openGear Uyumlu Kartlar
AJA Yeni openGear Uyumlu Kartlar
30.10.2019 10:06

AJA, üç adet yeni openGear kartını sunuyor; OG-FS-Mini, OG-ROI-DVI ve OG-ROI-HDMI. OG-FS-Mini AJA’nın yeni duyurduğu FS-Mini kare senkronlayıcısı Mini-Converter ile openGear mimarisi bir araya getirirken; OG-ROI-DVI ve OG-ROI-HDMI openGear formatında DVI veya HDMI’dan SDI’ya ilgi alanı (RoI) ölçeklendirme, tarama çevirme ve resim döndürmeyi destekliyor. Her kart AJA OG-X-FR 2RU kasa dahil openGear 2RU kasalarında kullanım için tasarlandı ve Ross DashBoard yazılımı kullanılarak bir PC veya yerel ağ üzerinde uzaktan yapılandırılabiliyor, izlenebiliyor ve denetlenebiliyor. 

Açık yayın, OTT ve proAV alanlarında yapımcılığın yaşadığı patlama, güvenilir ve küçük boyutlu çevrim çözümlerine olan talebi yükseltiyor. AJA’nın yeni OG-FS-Mini, OG-ROI-DVI ve OG-ROI-HDMI openGear kartları, bu gereksinime openGear mimarisi içerisinde uzaktan yapılandırma ve kumanda ile güçlü kare senkronizasyonu ve ilgi bölgesine göre görüntü ölçeklendirme sağlayarak yanıt veriyor. 

OG-FS-Mini

AJA’nın openGear uyumlu kartı OG-FS-Mini, yüksek yoğunluklu openGear kurulumları için SD, HD ve 3G görüntü sinyallerinin up/down/cross çevrimlerini ve kare senkronizasyonunu kolaylaştırıyor. Kart dengeli analog ses çıkışları için iki adet 3 bacaklı terminal blok konektörüyle aynı anda 3G-SDI ile HDMI çıkışı veriyor ve bir 3G-SDI girişe sahip. 

OG-ROI-DVI ve OG-ROI-HDMI

Geniş kapsamlı ses işlevleri, üstün görüntü ölçeklendirme, en/boy görünüm ve kare hızı çevirme sunan OG-ROI-DVI ve OG-ROI-HDMI kartlar, bilgisayarların DVI veya HDMI çıkışlarını SDI üzerinden taban bant görüntülere yüksek kalitede çeviriyor. İlgi bölgesi (RoI) desteği sayesinde tarama çevrimi, ölçeklendirme ve SDI’ya çevrim için uzmanlar bilgisayar ve video kaynaklarının sinyallerini kolayca çıkartabiliyorlar. 

AJA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.