Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Evertz inSITE Big Data Analytics Veri Analiz Çözümü
Evertz inSITE Big Data Analytics Veri Analiz Çözümü
30.10.2019 10:12

Görüntü yayıncıları için gerçek zamanlı merkezi operasyonel bilgi sağlayan büyük veri çözümü Big Data Analytics, bir iş akışında aygıt tipine bakmadan tüm makine noktalarından veriler topluyor.  inSITE, Evertz NMS monitör sistemi (VistaLINK PRO), Software Defined Video Networking (SDVN), ve Orchestration and Control System (MAGNUM) ile doğrudan bütünleşebiliyor.

Evertz insITE tesisteki her kaynak aygıttan veri toplayarak, arayarak, izleyerek ve çözümleyerek her türlü medya kuruluşu için işletim bilgileri sağlıyor. inSITE sayesinde yayın ve medya kuruluşları gizli aygıt verilerini çıkartıp görüntüleyebiliyor. Operasyonel verimliliği yükseltmek, yeni işletme kararlarını desteklemek ve yeni hizmet sunum fırsatlarını açığa çıkarmak için zengin bilgiler kullanıyor. 

Yayın ve medya kuruluşlarında işletme altyapısı ve uygulamaları tarafından üretilen makine verileri önemli değer taşıyor. Bu verilerin içinde gizli çalıştırılıp operasyonları iyileştirmeye yarayacak operasyonel bilgiler var. inSITE endüstri standardı, açık kaynaklı Elastic, Logstash ve Kibana (ELK Stack) adlı BDA araçlarından yararlanarak veri alıp saklar ve görselleştirirken, bu araçları özel amaçlı, web tabanlı bir kurulum ve yönetim sistemiyle birleştiriyor. inSITE medya ve yayın ortamlarıyla kolay bütünleşme için özel amaçlı, belgeli, endüstriye odaklı SDVN veri toplayıcılar içeriyor. Evertz’in senaryo, patern eşleştiren, otomatik öğrenme algoritmaları, bildirim alt sistemleri ve NMS ile Control/Orchestration uygulamalarıyla doğrudan bütünleşmesi sayesinde, inSITE temel günlük olay kaydı (log) analizlerinin ötesine geçen, güçlü bir yazılım aracı sağlıyor. 

Görünürlük
Tüm gizli aygıt verileri eksiksiz görülebiliyor. 

Üstün etkinlik sistemi
Karmaşık, çok aygıtlı sistemler üzerinde başlıca performans ölçümleri çıkartılabiliyor.  

Zengin arayüz
Zengin grafikli web tabanlı veri görselleştirme çalışma panoları kolaca oluşturulabiliyor.  

Veri kullanımı ve bildirimi
Harici eposta ve NMS (SNMP) bildirimleri yoluyla log mesajları ve hata senaryoları ortaya çıkarma.  

Olay yönetimi ve analizi
İnsan verisi geri bildirimi ve olay belirleme için raporlama özelliği. 

Akıllı sorun giderme
Sorunları önceden tespit ediyor ve önlüyor. 

Merkezi veri toplama
Her türlü yapılandırılmamış veri kaynağından veri topluyor.  

Enhanced Data & Machine Learning
Yardımlı otomatik öğrenmeyle “senaryo” ve “patern” eşleştirmeli hata kestirimi.  

Evertz ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.