Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Shotover M1 Kamera Sistemi Londra’da
Shotover M1 Kamera Sistemi Londra’da
30.10.2019 10:15

Birleşik Krallık’taki yapım şirketi Amis Productions, Shotover adlı yüksek performanslı sarsıntısız kamera sistemleri üreticisinden çok sayıda Shotover M1 sistemi satın aldı. 15 yıldır çok çeşitli projeler üzerinde çalışmakta olan Amis, özellikle America’s Cup, Giro D’Italia, SailGP, IAAF World Athletics Championships, Volvo Ocean Race, FIFA World Cup, World Sailing Championships, BBC Blue Planet Live ve diğer yüksek profilli kürek, koşu, bisiklet, futbol ve motorlu yarış etkinliklerinin çekimlerinde uzman. 

Ultra HD çekimler için bir Sony P50 ve yeni çıkan Fujinon UA46 ile donatılan Shotover M1, Amis’in gelecekteki yayın projelerinin ayrılmaz bir parçası olacak. Ayrıca Amis resmi bir Shotover UK Service Center haline gelerek sadece kamera sistemlerini değil, geniş Shotover müşterileri topluluğunu da destekleyecek. 

Amis Productions firmasından Simon Aldridge şöyle konuştu: “Canlı yayın etkinlikleri hataya yer olmayan, en zorlu ve yorucu koşulları getiriyor. Shotover’ın yenilikçilik ve sıra dışı güvenilirlik yönünde kesintisiz çabaları, piyasadaki en gelişmiş ve güvenilir kamera sistemini sunmamızı garantiliyor. Shotover ekibine katılmaktan heyecan duyuyoruz ve Shotover M1’in yüksek profilli müşterilerimizin beklentilerini aşmakta bize yardım etmesi için sabırsızlanıyoruz.

2018 yılında çıkan Shotover M1, canlı, aksiyon dolu yayın etkinliklerinin çekimleri için hızla endüstri standardı haline geldi. Dünya kalitesinde teknolojiye sahip sistemden, sunucunun program yürüttüğü bir uçakta, deniz uçağında veya yer tabanlı platformlarda yararlanılabiliyor. Shotover M1’in açık platformlu tasarımı sayesinde yeni çıkan kamera ve lens teknolojileri uyarlanabiliyor ve son kullanıcılar için gelecekte yeni çekim olanaklarının yolu açılıyor.