Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > 3zero2 TAG Çoklu Görüntüleyici Aldı
3zero2 TAG Çoklu Görüntüleyici Aldı
30.10.2019 10:19

Son teknolojiyle donatılmış prodüksiyon tesisleri ve çok platformlu dağıtım hizmetleriyle medya yapımcılarına ve yayıncılara anahtar teslimi çözümler sağlayan 3zero2, Milano’daki playout-MCR tesisinde takip yeteneklerini zenginleştirmek için TAG Video Systems MCM-9000 çoklu görüntüleyici satın aldı.

3zero2 altı bin metrekarelik stüdyo ve prodüksiyon alanı için sadece ileri teknolojiler kullanma yönündeki değişmeyen ilkesi sayesinde en yüksek kaliteli yapım değerleri ve hizmetleri sunmasıyla bilinen bir şirket. 3zero2, TAG’in piyasada yaygın bulunan donanımlar üzerinde çalışan IP tabanlı, tamamen yazılımdan oluşan çözümünü alarak gelişme için maksimum esneklik ve ölçeklendirilebilirlik için geleceğe dönük teknolojiyle donanmış, dinamik bir firma olarak konumunu daha da güçlendirdi.

3zero2 Teknik Müdürü Luciano Consigli açıkladı: “Canlı yapımlarımızı desteklemek için piyasada yaygın kullanılan ve bulunan donanımlar üzerinde çalışan, sadece IP teknolojili bir çözüm arıyorduk. Tek bir platform üzerinde hem sıkıştırmalı canlı görüntü akışlarını hem de sıkıştırmasız 2110/2022 akışlarını destekleyebilecek bir çoklu görüntüleyiciye ihtiyacımız vardı. TAG’in tek bir yazılım tabanlı çözümde sinyal inceleme ve çoklu görüntüleme içeren eksiksiz bir izleme çözümü sağlayabilmesi seçimimizde ana neden oldu ve bizim için çok büyük bir avantaj sağladı. Bunun yanı sıra CVE’nin sağladığı destek çok yardımcı oldu. İşletmemizin büyümesiyle beraber izleme yeteneklerimizi kolayca ve uygun maliyetle genişletebilme yeteneği son derece değerli hale geldi.

3zero2 firmasındaki istemi TAG’in İtalyan çözüm ortağı Communication Video Engineering (CVE) tasarladı, kurdu ve destekliyor. CVE, Dell COTS sunucular üzerinde çalışan elliden fazla kanalın izlenmesi için TAG MCM-9000 IP tabanlı çoklu görüntüleyici kurdu. Tüm yeni çıkan standartları destekleyecek biçimde iyileştirilen, ölçeklendirilebilen, sadece yazılımdan oluşan platform sayesinde 3zero2 kapasite ve sinyal çeşitliliğini hızla genişletebiliyor ve OTT gibi uygulamaları hızla ekleyebiliyor.

CVE Genel Müdürü Luca Catalano yorum yaptı: “Canlı yapım ve playout ortamının ne kadar rekabetçi olduğunu hepimiz biliyoruz ve müşterilerimize en üst kalitede hizmet sunmamız şart. TAG’in çoklu görüntüleme ve izleme teknolojisini kullanmamız, bu ortamda girişimimiz için merkezi bir konuma sahip.