Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > HARMAN JBL EON ONE Compact Portatif PA Sistemi
HARMAN JBL EON ONE Compact Portatif PA Sistemi
30.10.2019 10:34

HARMAN Professional Solutions firmasının JBL EON ONE serisine eklediği en son ürün JBL EON ONE Compact, istenen her yere uzun saatler boyunca yüksek kaliteli ses sağlayan son derece portatif, “hepsi bir arada” tarzı bir PA (Public Access) sistemi. 8 inçlik hoparlör kendi sınıfındaki en yüksek sesli çıkışı ve en iyi bas tepkisini üretiyor ve çalışırken çıkarılıp takılabilen pili 12 saate kadar dayanıyor. Dahili taşıma kolu dahil sekiz kilogramdan biraz daha hafif JBL EON ONE Compact, her yere kolayca götürülüyor. Mikrofonlar, müzik aletleri için çeşitli girişler, Lexicon efektli dört kanallı mikser ve dbx EQ, geniş esneklik sağlıyor. Bluetooth bağlantısı sayesinde müzik akışı yapmak ve birden fazla hoparlör bağlamak kolay. Android ve iOS için kullanışlı bir mobil uygulama, sezgisel denetim sağlıyor.

JBL EON ONE Compact’ın etkileyici ses şiddeti, bas çıkışı, portatifliği, bağlantıları ve denetimi, müzisyenler için ideal portatif PA olmanın yanı sıra diğer çeşitli uygulamalar için de uygun. Bluetooth bağlantısı ve yüksek hızlı USB şarjı partiler için ideal. Kenetlenme özelliği DJ ve fitnes dersi gibi ses+müzik uygulamaları için harika.

 JBL EON ONE Compact kendi sınıfı içerisindeki en yüksek ses çıkışını e en iyi bas tepkisini veriyor. 8 inçlik bas hoparlörü ve 1 inçlik tiz hoparlörü 37.5 Hz ile 20 KHz arasında 112 dB’e kadar çıkış üreterek, geniş alçak uçlu, yüksek, üstün ses sağlıyor. Dahili bir dört kanallı mikser dengeli bir seste çalışmayı kolaylaştırıyor ve opsiyonel otomatik kenetlenme sesin müzikle birlikte her zaman net duyulmasını garantiliyor. Gelişmiş Lexicon DSP üstün çok yönlü çalışma için sekiz banda kadar dbx EQ ile reverb, chorus, delay özellikleri içeriyor.

Çeşitli girişler, miks özellikleri ve efektler, JBL EON ONE Compact’a farklı uygulamalar için yüksek derecede esneklik kazandırıyor. Profesyonel sınıftan ön yükselteçli ve +48 Volt phantom güçlü iki XLR/TRS girişleri kombinasyonu mikrofonlar için Kristal netliğinde ses sağlarken, özel amaçlı bir çeyrek inçlik yüksek empedanslı giriş gitarlar, bas ve akustik müzik aletleri ile pikaplar için mükemmel. Bluetooth bağlantısı mobil aygıtlardan ses akışı yapmayı veya JBL Compact Control uygulaması yoluyla dört adede kadar hoparlöre bağlantı kurmayı kolaylaştırıyor. Sezgisel JBL EON Control uygulaması sayesinde kullanıcılar kolayca ayarları yapabiliyor, ön ayarları kaydedip geri çağırabiliyorlar.

JBL ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin’i arayabilirsiniz.