Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Blackmagic Design Videohub Smart Control Pro’yu Duyurdu
Blackmagic Design Videohub Smart Control Pro’yu Duyurdu
20.11.2019 15:45

Blackmagic Design, yönlendirici kesişme noktalarını değiştirmenin en hızlı yolu olması için tasarlanmış ve zarif görünüşlü, yeni bir yönlendirici kontrol paneli Videohub Smart Control Pro’yu duyurdu. 

Videohub Smart Control Pro, binlerce dolara satılan ve ancak, az sayılarda kurulmaları mümkün olan ve sonra, tüm yönlendirici kullanıcıları tarafından paylaşılan, geleneksel donanım bazlı yönlendirici kontrol panellerinden farklıdır. Videohub Smart Control Pro, uygun fiyatlıdır ve herhangi bir yönlendirici çıkışına ayarlanabilen 48 adet kristal görünümlü RGB aydınlatmalı buton içerir. Videohub Smart Control Pro, bir tesisteki her bir deck ünitesinin ve ekranın altına kurulabilir. Böylelikle o ekrana giden yönlendirici çıkışı, tek bir butona basarak ayarlanabilir. Bu çok daha hızlı bir çalışma şeklidir çünkü, yönlendirme işlemlerinin hepsi tek bir butonun basılmasıyla gerçekleştirilebilir.

Örneğin, bir ekranın altına Videohub Smart Control Pro kurulduğunda, o ekrana bağlı olan yönlendirici çıkışı, butona her basıldığında farklı bir yönlendirici kaynağına ayarlanabilir. Videohub Smart Control Pro, bir USB bağlantısı ve her bir butonun ayarlanmasına yarayan ve kullanımı kolay Mac ve Windows yazılımı içerir. Butonlar parlak beyaz renkte aydınlatılır.

Videohub Smart Control Pro, birçok hedef noktasıyla da kullanılabilir ve kullanıcılar dilerlerse, kontrol panelinin tamamı için tek bir hedef noktası veya çok sayıda hedef noktası seçebilirler. Çok sayıda hedef noktasıyla çalışırken, ön paneldeki butonlar altın renge dönüşür ve kullanıcılar, ihtiyaç duydukları sayıda hedef noktası seçebilirler. Videohub Smart Control Pro ayrıca, çekim için bir “tekrar” butonunun kullanılmasına da olanak verir. Etkinleştirildiğinde, bu buton sağ alttaki butondur ve kırmızı yanar. Çok sayıda hedef noktasının olması ve çekim için “tekrar” butonu özelliği, yönlendiriciye bağlı birçok cihaz için, tek bir panelin kullanılmasını mümkün kılar ve büyük tesislerde maliyeti önemli ölçüde düşürür.

Videohub Smart Control Pro, kurulumunu kullanıcıların kendilerinin yapabileceği kadar kolay olacak bir şekilde tasarlanmıştır. Videohub Smart Control Pro, standart bir Ethernet ağ bağlantısı kullanır ve mevcut bilgisayar ağına takılır. Kritik görev ortamlarında kullanıldığında, Videohub Smart Control Pro atanmış bir anahtara bağlanabilir. Videohub Smart Control Pro, herhangi bir güç kaynağına gerek olmadan, Ethernet üzerinden güç (PoE) ile çalıştırılabilir.

Videohub Smart Control Pro, post prodüksiyon tesislerinde kullanılmak üzere tasarlandığından, yüksek güvenirlilik için tasarlanmış, zarif kristal görünüşlü butonlara sahiptir. Butonların etiketlenebilmesi için, buton kapakları çıkarılabilir. Dünyanın en iyi aydınlatma kalitesi için, butonlar RGB LED ışıklarıyla aydınlatılır. Böylelikle, koyu ve temiz renklerin daha geniş bir yelpazesi görüntülenebilir. Karanlık odalarda kullanıldığında, buton etiketlerinin net bir şekilde görülebilmeleri için, tüm butonlar arkadan aydınlatılabilir.

Blackmagic Design CEO, Grant Petty şunları söyledi: “Popüler Videohub yönlendiricilerimiz için, bir yönlendirici kontrol paneli yapmamız için talepler vardı. Müşterilerimizi son derece mutlu edeceğine inandığımız, harika bir çözüm geliştirdiğimize inanıyoruz. Harika görünüyor ve temiz, basit ve şık tasarımıyla heyecan veriyor. Hepsinden iyisi de Videohub Smart Control Pro’nun her yere yerleştirebilecek kadar düşük fiyatlı olmasıdır. Artık tesisimizdeki her cihazın girişini, tek bir butona basarak seçebilmemiz için, altında butonlar var. Bu ürünün yönlendirici kontrolünü ne kadar hızlandırdığını gerçekten anlayabilmeniz için, onu çalışırken görmeniz lazım. Olağanüstü!

Blackmagic Design ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’i arayabilirsiniz.