Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Abu Dabi’de Sennheiser ve Neumann Etkinliği
Abu Dabi’de Sennheiser ve Neumann Etkinliği
20.11.2019 18:40

Sennheiser ve Neumann Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kenti yakınlarındaki BarCoe Studio’da ülkenin canlı müzik sanatçılarını bir araya getiren BarCoe Sounds Day adlı aktif katılımlı, açık bir mikrofon etkinliği gerçekleştirdi. Yerel çözüm ortağı Venuetech’in desteklediği etkinlikte canlı ve pratik uygulamalı bir kurulumda Sennheiser ve Neumann ürünlerinin yetenekleri sergilendi.

BarCoe Studio’nun tamamını Sennheiser ve Neumann donattı ve sergilenen ürünler etkileyiciydi ve sanatçılara mikrofonları ve kulaklıkları denemek için gerçekten ideal bir fırsat sundu. Başlangıç olarak fuayede küçük ama mükemmel biçimlendirilmiş bir podcast alanı kuruldu. Burada Sennheiser MK-4 ve MK-8 mikrofonlar ile HD-280Pro ve HD-300 Protect kulaklıklar kullanıldı.

Stüdyonun canlı prova alanı bir kablosuz Sennheiser E965 ile donatılırken, aynı mekanın ortasında Neumann TLM-102 ve TLM-103 hızlı A/B mikrofon geçişleriyle canlı oturumlar sırasında üstün performans gösterdi. Canlı müzik salonunda kullanılan müzik aletlerinin seslerini yakalamak için MKH-8000 kapasitif mikrofonlar ile MKH-8040 kardioid mikrofonlar kabloları tamamen bütünleşik olarak stantlara ve direklere takıldı. 

Canlı müzik salonunun arka tarafındaki dinlenme salonu olarak da kullanılan alanda oluşturulan monitör odasında bir çift Neumann KH-80 DSP monitör ve bir Neumann KH-810 7.1 aktif bas hoparlörü, canlı müzik salonundan gelen sinyalleri denetleyen bir Yamaha MG124c mikser vardı ve bunların sesleri ayrıca HD25 ve HD26 kulaklıklarla da dinlenerek takip edildi. Kulak içi dinlemeler ürün serisine daha yeni katılmış olan IE400 ve IE500 ile yapıldı.

Zaten iyi donanımlı ana denetim odasına bir çift Neumann KH-310 monitör kurulurken, vokal kabininde şarkıcılar iki tane kapalı arkalı Sennheiser HD-200 Pro kulaklık ile bir Neumann U87 mikrofon kullandılar.

Sennheiser Pazarlama Müdürü Shraddha Mukul şunları söyledi: “Müşteri merkezli çalışmaya olan inancımız tam, ve müşterilerimizin yolculuğuna ve deneyimine ortak olmak, tatmin olmalarını garantilemek bizim için çok önemli. BarCo Sounds Day gibi etkinlikler müşterilerimizle yakından etkileşme, gereksinimlerini anlama ve daha güçlü ilişkiler oluşturmamız için imkan sunuyor

Sennheiser ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 293 37 50 numaralı telefondan Metan’ı arayabilirsiniz.