Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Anton/Bauer Titon Pillerle Canlı BBC Çekimi
Anton/Bauer Titon Pillerle Canlı BBC Çekimi
20.11.2019 18:55

Deneyimli kameraman Steve Hubbard, BBC için yaptığı uzun ve zorlu bir çekim gününde Anton/Bauer Titon pillerle ihtiyacı olan performansı, pil bitme endişesi taşımadan elde etti. Kraliçe II. Elizabeth’ten Sting’e, George W. Bush’tan John Major’a birçok önemli kişiyi çeken Hubbard, bugün yedinci kuşak kameralarını kullandığını, ama her zaman güvendiği pillerin Anton/Bauer olduğunu söyledi. 

Bugün Hubbard’ın çalıştığı Cambridge’deki BBC bürosu, kentin ve üniversitenin zengin kültürel tarihini çekmesi için fırsatlar sunuyor. Kullandığı Anton/Bauer V-Mount Titon piller, Sony PMW-500 kamerasına, Dedo üst ışık ve DigiLink kablosuz verici gibi aksesuarlarına enerji sağlıyor. 

Anton/Bauer Titon piller kitimin çok değerli bir parçası olarak çekim günümü tamamlamaya yetecek kadar enerjim olup olmadığı konusundaki endişeyi ortadan kaldırıyorlar. Kamerama bir Titon taktığımda gönül rahatlığıyla çalışabiliyorum. Geçmişte benzer performanslı başka piller kullandım ama daha büyük ve ağırdılar.

Bir donanım sorunu oluştuğunda geri dönüp tekrar çekme şansınız olmadığı için canlı haber çekimleri özellikle stresli. İronik olarak Londra’daki bir elektrik kesintisiyle ilgili yakında yaptığımız bir haber çekiminde, olay yerinde 18:00 ana haber bültenine yetiştirmesi için bir muhabirimiz vardı. Kameranın yanı sıra görüntü ve sesi uydu tırına göndermesi için bir DigiLink de kullanıyordu. DigiLink pil üzerine büyük bir yük bindiriyor, ama öyle olsa da endişelenmeden bir saatten fazla yayın yapabildik.

Hubbard Anton/Bauer Titon pillerdeki kalan gücü dakikasına kadar ayrıntılı gösteren ve farklı donanımlar takılıp çıkarıldığında güç harcamasını nasıl etkiledikleri hakkında fikir veren LCD ekrandan memnun. Pilin Smart USB portunu kullanarak farklı donanım parçalarını şarj edebilmek de hoşuna gidiyor. 

Bir diğer zorlu çekimde Hubbard Essex County’deki kunduzların öyküsünü çekmekle görevlendirildi. “Issızlığın ortasında 1 metre çamurdaydım. Kunduzların vahşi hayvanlara karşı korunmak için kurdukları barajlar, bölgede sel riskini azaltıyordu. Arazi çok zorlu olduğu için fazla ağır donanım taşıyamadım. Bu işte Anton/Bauer Titon piller sadece üstün performanslarıyla değil, çok düşük ağırlıklarıyla da takdirimi kazandı. Yeteceğini bildiğim için sadece bir tane pil taşımam gerekti.

Başka marka piller kullanırken tek pilin yeteceğinden emin olmadığımdan hep yedek pil taşımak zorunda kalıyorum. Anton/Bauer Titon ile bu asla gerekmiyor. Titon her seviyede beklentilerimi aşıyor. Hafif, dayanıklı, uzun süre dayanır olmaları canlı çekimler ve acil haberler için harika. Anton/Bauer Titon pilleri endüstrideki herkese önermekte hiçbir çekincem yok.

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.