Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > 4K Çekim Yapan Sualtı Drone’u: GLADIUS Mini
4K Çekim Yapan Sualtı Drone’u: GLADIUS Mini
20.11.2019 19:12

Teknoloji artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası, üstelik işlerin zor ve uzun yanlarında da kurtarıcımız diyebiliriz. Gerek günlük yaşantımızda gerekse profesyonellik gerektiren işlerde teknolojik aletlerden son derece faydalanır hale geldik. Öyle ki sualtı dünyası da bu teknolojilerden nasibini aldı diyebiliriz. Tam da bu noktada karşımıza GLADIUS Mini sualtı cihazı çıkıyor.

GLADIUS Mini, 330 ft’e kadar dalabilen portatif bir sualtı drone’udur. 4K UHD kamera ve 1.200 lümen LED ışık içerir.Net, yüksek kaliteli görüntüler ve derin sularda bile görüntüler çekmenizi sağlar. GLADIUS Mini, sadece güzel tasarlanan bir cihazdan farklı olarak, aynı zamanda hafif ve kullanımı kolay bir üründür. Bir sırt çantasına sığabilir ve basit bir kablosuz kumanda ile birlikte gelir, böylece drone’u aşağı ve yukarı hareket ettirebilir, sabit bir derinliğe dalmak, drone’u ileri ve geri hareket ettirmek için daha az hareketle kontrol edebilirsiniz. Eğim açısı ± 45 ° ayarlanabilir ve hareket bir eğim kilidi modu ile kontrol edilir. Bu sayede, kullanıcılar benzersiz çekimler yapmak için sualtındaki engelleri kolayca seyredebilir  veya yaratıkları takip edebilir. 

Gerçek zamanlı paylaşımda; Facebook, Instagram, WeChat veya YouTube’da canlı yayın ve kolay paylaşım gerçekleştirebilirsiniz. GLADIUS Mini ayrıca 64GB’lık geniş bir TF depolama kartına sahiptir. GLADIUS Mini ile sualtında gezinmek kolay ve zevklidir, kolayca paylaşılabilen yüksek kaliteli görüntüleri yakalayabilirsiniz. Denizi seven ailelerin hedef kitlesi, yeni teknolojiyle keşfetmeyi ve harika paylaşımlar yapmayı  sevenler için ise mükemmel bir cihazdır. Üstelik bu keşfi sıradan bir kamera ile değil 4K çekim görüntüsüne sahip kamera ile gerçekleştiriyorsunuz. Sadece sualtını keşfetmekle  kalmıyor sualtındaki dünyayı tüm güzellikleri ile canlı olarak yayınlayabiliyorsunuz.  Balık tutmak istiyorsanız sualtını önceden gözden geçirebilirsiniz. 

Sualtındaki keşif maceralarınız bir yana dursun iş hayatınızda deniz, göl, baraj vs. alanlarla ilgili bir mesleğe sahipseniz ya da bir geminiz, yatınız varsa bakım  onarım gibi faaliyetler için geminizin altını kontrol edebilir, kolayca hasar tespitinde bulunabilirsiniz. Açık denizlerde yaşanan herhangi bir sorunda özellikle de hava muhalefetinin çetin olduğu sert deniz ortamında geminizden  GLADIUS Mini’yi suya görev için göndererek operasyonlarınızı tek bir kumanda ile  yürütebilirsiniz. Bu ve buna benzer pek çok alanda sadece bir sırt çantasına koyup yanınızda taşıyacağınız sualtı cihazı ile işlerinizi yorulmadan kısa sürede optimum verimlilikle bitirebilirsiniz.

Dronmarket Satış Direktörü Mehmet Korkmaz, hem iş hayatında profesyonel bir alet olarak görev yapacak olan hem de sualtı keşfi yapamaya hazırlananlar için tasarlanmış GLADIUS Mini ile ilgili verdiği bilgilerde, cihazın kullanım alanının her geçen gün genişlediğini  barajlarda rezervuar kontrolünden tutun, suda arama kurtarma faaliyetlerine kadar bir çok alanda operasyonel verimlilik için GLADIUS Mini’ye şimdiden taleplerin arttığını ve kullanıldığı her alanda başarılı sonuçlar elde edildiğini paylaştı.

GLADIUS Mini hakkında ayrıntılı bilgi için 0545 300 37 66 numaralı telefondan Dronmarket’i arayabilirsiniz.