Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NDI’ın En Güzel Hali BirdDog, MediaCast Güvencesiyle Artık Türkiye’de
NDI’ın En Güzel Hali BirdDog, MediaCast Güvencesiyle Artık Türkiye’de
21.11.2019 12:16

Uluslararası NDI (Network Device Interface) dünyasında bayrağı taşıyan markalardan biri olan BirdDog’un, satış geliştirme, teknik servis, destek ve yerel market aktivitelerini yürütecek olan distribitörlük hizmeti MediaCast tarafından sağlanıyor. 

Uzun zamandır medya sektöründe profesyonel video prodüksiyon ve A/V ekipmanları tedarikçisi MediaCast’in BirdDog markası operasyonundan sorumlu olan Pro A/V ve NDI uzmanı Bilgehan Çoruhlu, bu partnerliği şöyle duyuruyor: “Canlı yayın, video prodüksiyonu ve AV sektörünün kaçınılmazı olan Video over IP dünyasında, NDI protokolünün artık bir standart halini aldığını biliyoruz. Bu nedenle NDI dünyasının en hızlı gelişen video ekipmanı üreticisi BirdDog ailesinin bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.

BirdDog, NDI protokolünü en iyi şekilde prodüksiyon sistemlerine entegre edebileceğiniz kolay ve kaliteli çözümler sunmaktadır. İç ve dış mekan PTZ kameralar, kontrol üniteleri, NDI/SDI/HDMI çeviriciler, NDI kontrol ve NDI interkom yazılımları ile birlikte BirdDog, prodüksiyonunuzu ağ altyapısı ile bir seviye yukarı taşıyor.” diyerek devam eden Çoruhlu, NDI protokolünün prodüksiyon ve A/V dünyasına ne gibi yenilikler kattığını ise şöyle açıklıyor: “NDI kısaca bir Video over IP protokolüdür. Artık bütün video kaynak sinyallerinizi çözünürlükten bağımsız bir şekilde, ağ içerisindeki dilediğiniz yere dilediğiniz sayıda gönderebiliyorsunuz. Üstelik kayıpsız bir şekilde, yalnızca CAT6 kablosu kullanarak. Artık SDI veya HDMI sınırlamalarına maruz kalmadan, mesafe tanımaksızın bütün kameralarınızı, workstation’larınızı, reji odalarınızı, LED ekranlarınızı ve kişisel bilgisayarlarınızı birbiriyle bağlayarak anlık olarak video sinyalini aktarıyor olabilmek, sonsuz olasılıkları ortaya çıkarabiliyor.

MediaCast’in kullanıcı desteğinin üzerinde duran Çoruhlu, “Türkiye’deki en iyi satış ve destek servisi, hızlı çözüm ve yüksek seviye müşteri desteği, partnerlerimiz ve kullanıcılarımıza sözümüzdür.” diyerek BirdDog markasının Türkiye’ye gelişini taçlandırıyor.

BirdDog ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 222 45 02 numaralı telefondan MediaCast’i arayabilirsiniz.