Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Kanada’da Arvato Yayın Yönetim Çözümü
Kanada’da Arvato Yayın Yönetim Çözümü
22.11.2019 11:24

Kanada ve dünyanın ilk ulusal yerli dilinde yayın yapan televizyon ağı APTN, Arvato Systems’ın Broadcast Management Suite çözümü için lisanslandı. Bu kapsamda ilgili sistem bütünleştirme ve değişim yönetimi süreçleri var. Çözüm; BMS Avatega, BMS S4AdSales ve BMS S4AdOpt ürün bileşenlerinden oluşuyor. Çözüm Kanadalı yayıncıya eksiksiz yayın yönetim araçlarıyla hak yönetimi, içerik planlama ve pazarlama yayın zamanlarını planlama işlevlerini sunuyor. 

Kanal yönetim çözümü Avatega doğrusal ve doğrusal olmayan hakların yönetimi ile program akış çizelgelemeyle ilgili tüm operasyon süreçleri için kullanılıyor. İçeriğin paraya çevrilmesi iş akışlarını yöneten S4AdSales, bütünleşik optimizasyon yazılımı S4AdOpt sayesinde varlık optimizasyonu ile kazanç yönetim işlemlerini de yürütüyor. 

Geleceğe hazır

Uygun bir çözüm ortağı seçmeden önce APTN ulusal ve uluslararası piyasaları araştırdı, müşteri referanslarını değerlendirdi ve ayrıntılı bir gereksinimler kataloğu temelinde çeşitli sağlayıcıları inceledi. Klasik işletme süreçlerinin yanı sıra, işlemlerin dijitale dönüşümleri ve otomasyonu ihtiyaçları üzerinde de yoğunlaşıldı. Karar verme aşamasında ana ölçütlerden birisi “geleceğe hazır” olmaktı. Yeni sistemin hızlı değişen piyasanın gereksinimlerini karşılaması, tam bütünleşmesi, yüksek otomasyonu olması ve faklı iş akışları ile paraya çevirme süreçlerini yönetebilmesi gerekiyordu. 

Güçlü çözüm ortaklığı

APTN’nin sadece çok verimli yazılım ürünlerine ihtiyacı yoktu. Televizyon ağının sürekli yenilikler yapan, uluslararası yayın yönetim piyasasında varlığını gösteren, APTN’nin kendine özgü gereksinimlerini karşılayıp rekabette öne çıkan bir servis sağlayıcıyla çalışması da aynı düzeyde önemliydi. Arvato Systems Kanada piyasasındaki önemli müşterileri ve küresel bir medya şirketiyle ilişkisi sayesinde tercih edildi. 

Arvato ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.