Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Austrian Audio’dan Geniş Diyaframlı Mikrofon OC818
Austrian Audio’dan Geniş Diyaframlı Mikrofon OC818
22.11.2019 16:18

Austrian Audio’nun yeni geniş diyaframlı mikrofonu OC818, ilk olarak AES NY fuarında Cranborne Audio tarafından sergilendi.

Viyana’da el işçiliğiyle üretilen OC818, dünyada ilk kez opsiyonel kablosuz denetim özelliğine sahip çok paternli, çift çıkışlı kapasitif mikrofon. Benzersiz tasarımı ve sesi, yeni kablosuz denetim teknolojileriyle birleşerek üstün iş akışları sunuyor. OC818 piyasadaki ilk üç ayında tüm dünyadan çok olumlu yorumlar aldı.

OC818’in ikinci bir çıkışı, kayıtçı, mühendis, müzisyen ve ileri görüşlü sanatçılara ön tarafa bakan kapsülden bağımsız olarak arkaya bakan kapsülle de kayıt yapma imkanı veriyor. Her iki kapsülle de bir stereo veya çift mono anala kayıt yapılırsa, ücretsiz ve açık kaynaklı PolarDesigner eklentisi (Mac/Win: VST, AU & AAX) 1 ile 5 bant arasında polar paternlerin denetlenmelerine ve düzenlenmelerine imkan veriyor.

OC818’in merkezinde yer alan, patent bekleme aşamasındaki el yapım CKR12 seramik kapsül, en iyi eski CK12 kapsüllerle aynı boyutta ama çok daha kararlı olduğu için her OC818 istenen diğer bir OC818 ile, hatta daha küçük ve ucuz modeli OC18 ile eşleştirilebiliyor.