Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > 14 Temmuz Kutlamalarında Lawo Konsolları
14 Temmuz Kutlamalarında Lawo Konsolları
29.08.2017 17:56

Lawo art arda üç yıldır Paris’teki 14 Temmuz kutlamalarına IP ağ bağlantılı ses konsolları sağlıyor. Bu yıl beş yüz binden fazla kişi Eyfel Kulesi’nin çevresinde modern Fransız ulusunun başlangıcı sayılan Ulusal Bastille Günü’nü kutladı. Geleneksel havai fişek gösterisinin ardından dünyanın en büyük klasik müzik etkinliklerinden olan Concert de Paris konseri gerçekleştirildi. Ulusal Senfoni Orkestrası ve Radio France Korosu ile uluslararası üne sahip solistler, Fransa ve diğer ülkelerdeki televizyon izleyicilerine ve radyo dinleyicilerine yayınlandı.

FOH miksi için kullanılan iki Lawo mc236 konsoldan biri orkestra, diğeri koro ve opera şarkıcıları için kullanıldı. Diğer bir mc236 ise monitör miksini yürüttü. OB tırında yer alan bir mc266, etkinliğin Fransa’daki ana devlet televizyon ve radyo istasyonları France 2 ve France Inter kanallarındaki canlı yayınında kullanıldı.

Bir Nova37 yönlendirici Ravenna/AES67 ağı yoluyla miks konsollarını ve I/O sistemlerini bağlayarak, 1536 x 1536 bağlantı noktası sağladı. Tak-çalıştır kolaylığı ile bir ses ağı saniyeler içinde ve gürültüsüz soğutma fanları sayesinde sessizce çalışmaya başlıyor. Ağ kullanıcı hakları Lawo’nun tek dokunuşla hak yönetim sistemi kullanılarak doğrudan konsolun dokunmatik ekranından yönetiliyor. Standart ağ ön ayarları hemen kullanıma hazır oluyor, ama yönlendiricinin yapılandırması beli bir kurulumun gereksinimlerine göre özel olarak düzenlenebiliyor.

Ravenna tabanlı “hepsi bir arada” tarzı mc236 miks konsolu Bastille Günü kutlamalarında esnekliğini kanıtladı. Güvenilirliği, yüksek ses kalitesi, yüksek kanal kapasitesi ile yayın ve canlı çalışmaların tüm taleplerini karşıladı.

Şanzelize Caddesi’ndeki geleneksel askeri geçit töreni ile başlayan Bastille Günü kutlamaları, Lawo ve Radio France ekipleri sayesinde tüm ülkece izlenen ve dinlenen müzik eşliğindeki havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Lawo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.