Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > XenData CX-280 Edge Server Uç Sunucu
XenData CX-280 Edge Server Uç Sunucu
19.12.2019 16:29

CX-280 Edge Server, bir Windows Server 2016 işletim sistemi üzerinde XenData Cloud File Gateway yazılımını çalıştırıyor ve tesis içi ağlara kolayca bağlanıyor. Dosya tabanlı uygulamaların bulut nesne bellek deposunu değişiklik yapmadan kullanabilmelerini sağlıyor; uygulamalar tıpkı disk tabanlı bir Windows sunucuyla okuyup yazarmış gibi, buluta yazıyor ve buluttan okuyorlar. CX-280’in harici RAID sisteminin sağladığı 180TB veya 280TB yerel disk, en sık kullanılan dosyaları ön bellekte tutarak performansı iyileştiriyor ve internet bant genişliği kullanımını azaltıyor.

Bellek deposu yönetim kuralları hangi dosyaların diskin ön belleğine, bulut nesne belleğine veya her ikisine yazılacağını belirliyor. Böylece sık erişilen dosyalar yerel diskte tutuluyor. Kullanıcı çeşitli dosya tipleri ve klasörler için kuralları belirleyebiliyor. Zamanlanan diskte tutma kuralları bulut belleğe kaydedilen dosyalara uygulanıp, dosyaların yazıldıktan veya en son okunduktan sonra ne kadar süreyle ön bellekte tutulacakları belirlenebiliyor. 

Ana İşlev

Avantaj

Petabaytlar kapasitesine ölçeklendirilebilen ve küresel olarak paylaşılabilen tek dosya sistemi.

Sınırsız genişletme imkanı. Dosyaları paylaşma ve dünya çapında işbirliği.

Çok sayıda bulut sağlayıcıdan bellek hesaplarının dosya sistemi içerisinde birleştirilmesi.

Yüksek güvenilirlik ve güvenlik sağlayan çok bulutlu yapılandırma. En iyi bulut hizmeti sağlayıcıyı seçebilme.

En sık erişilen dosyaların yerel RAID (180TB veya 280TB) diskinde tutulması.

Ön bellekteki dosyaların yerel RAID bellekten okunmasıyla performans yükseltme ve internet bant genişliği üzerindeki yükü azaltma.

Buluta hızlı çok parçalı HTTPS bağlantı.

Buluttan hızlı ve güvenli indirme ve yükleme.

Kısmi dosya geri yükleme.    Tüm dosyayı geri yüklemek gerekmeden video kliplerden hızlı klipler yaratma. SMB, NFS, FTP ağ protokolleri kullanımı ve Active Directory tabanlı Microsoft güvenlik desteği. Var olan ağ altyapılarının içerisine kolayca bütünleştirme. Buluta yüklemelerin sırayla çizelgelenerek planlanması. İnternet bant genişliğinin iyi kullanımı, yüklemeleri yoğun olmayan saatlere erteleme imkanı.

XenData ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 474 09 27 numaralı telefondan Orsatek’i arayabilirsiniz.