Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Bulut Tabanlı TVU Producer ile Festival Yayını
Bulut Tabanlı TVU Producer ile Festival Yayını
19.12.2019 17:01

IP tabanlı canlı görüntü çözümleri uzmanı TVU Networks, AIMS Vakfı ile organizasyonun yıllık müzik festivalinin canlı yayını için işbirliği yaptı.

Bağımsız, kar amacı gütmeyen organizasyon AIMS (Academia Internacional de Musica de Solsona), genç müzisyenlere klasik müzik öğrenme, performans verme, topluluklarla iletişim kurma imkanları sağlıyor. Genç öğrencilerini eğitmek üzere ünlü çağdaş müzisyenleri getiriyor ve düzenlediği festival İspanya’daki tek pedagojik festival. TVU Networks vakfın etkinliğine yaptığı katkı kapsamında mekanlardan canlı yayın için TVU One mobil verici, bulut ortamında uzaktan prodüksiyon ve AIMS’in çeşitli sosyal medya platformlarına canlı içerik aktarmak için TVU Producer sağladı. 

AIMS, TVU One canlı IP vericiyle hem Cardona Col.legiata Kilisesindeki öğretmenler konserinden hem de 2019 AIMS Festivalinin kapanış gala konseri olan Solsona Tiyatrosundaki öğrenciler konserinden canlı yayın yaptı. Ardından bu yayınlar kullanıcıların görüntü içeriklerini kurgulayıp çeşitli hedeflere dağıtmalarını sağlamak için standart bir internet bağlantısı kullanan bulut tabanlı TVU Producer prodüksiyon çözümüne gönderildi. AIMS her iki konserin canlı görüntü akışlarını Facebook ve YouTube platformlarına dağıttı, böylece mekanlarda olmayanların da ilgilerini çekerek konserleri izlemelerini sağladı. 

Ödüllü mobil IP görüntü vericisi TVU One, veri kullanımını iyileştirmek, daha az yük üretmek, işletme maliyetlerini düşürmek ve iletimde güvenilirliği daha da yükseltmek için HEVC/H.265 görüntü sıkıştırma standardından yararlanıyor. Canlı bulut görüntü ve grafik prodüksiyon çözümü TVU Producer, amatörlerin ve profesyonellerin donanım veya yazılım kurmak gerekmeden binlerce canlı etkinliğin yapımını gerçekleştirmelerini sağlıyor.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.