Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sachtler Flowtech75 Deneyimi
Sachtler Flowtech75 Deneyimi
19.12.2019 17:21

Ödüllü Flowtech, kurulması ve ayarlanması son derece kolay, çok yönlü, hafif bir tripod. Performansı aşırı koşullarda test edilen Flowtech, tripod teknolojisinde bir yenilik.

Film kameramanı Ben Marlow ile haber kameramanı Luke Thomas 2017 yılında çıktığından bu yana flowtech75 kullanıyorlar. 

Ben için zorlu ve uzak ortamlar demek müşterilerinin istedikleri mükemmel çekimleri yakalamak için sadece tek bir şansının olması anlamına geliyor, bu nedenle karada, denizde veya gökte işlerini aksatmayacak güvenilir donanıma ihtiyacı var. Sachtler için piyasaya sürmeden önce flowtech75’i gerçek dünya dayanıklılık testinden geçirmek için Ben ideal adaydı.

Ben yorum yaptı: “Prototipi teslim aldığımda mühendisliğine hayran kaldım. Sachtler film çekenlerin tripodun tepesindeki menteşe kilitlerinden bacaklardaki mıknatıslara kadar her ihtiyacını en ince ayrıntısına kadar düşünüyor. Tepede menteşe kilitleri olduğu için ellerimi RED kameramdan pek uzaklaştırmak zorunda kalmıyorum, işin oyunun kuralını değiştiren kısmı benim için bu; donatımımı güvenli ve kararlı tutarken her türlü yüksekliğe hızla geçebiliyorum.

Ben’in flowtech75 tripodu seyyar çalışmaları için vazgeçilmez oldu: “Her durumda zorluk durumu ne olursa olsun flowtech75’in kameramı mükemmel konumlandıracağını biliyorum, böylece gerek duyduğum çekimi elde etmek üzerinde yoğunlaşabiliyorum.

Avustralya’da doğan Kaliforniyalı profesyonel Luke Thomas için deniz ve kum hiç uzak olmadı: “Sahilde yaşıyorum ve Kaliforniya’da çekim yaparken kamera donatımım sürekli az ya da çok kumla temas ediyor. Son iki yıldır flowtech’imi derin tuzlu suya soktum, kumda kızgın güneşe maruz bıraktım ve tüm çabalarıma rağmen hala yeni gibi çalışıyor.

Dünyanın en hızlı kurulan tripodu olması hedeflenerek tasarlanan flowtech75’in tepesindeki çok hızlı açılan frenler kolayca kuruluyor ve kamera konumundan ayrılmadan tripodun bacakları hızla ayarlanıyor. Luke için bu özellik çekim yapma şeklini değiştirdi: “flowtech’i ilk olarak çok kurulumlu ve çeşitli yüksekliklerde bir çekimde kullandığımda kameramı hızla mükemmel konuma getirmek için kelepçe kilidinin konumunun ne kadar iyi olduğunu hemen fark ettim. Bunu neden daha önce hiç kimsenin düşünmemiş olduğunu anlayamıyorum.

flowtech’in aygıtları iyi tutuşundan her zaman tatmin oldum. Deniz ve kumda veya çevresinde çekim yaparken tripodum hakkında endişelenmem gerekmemesi iyi bir şey. Flowtech’imi kirli, ıslak ve kumlu koşullarda güvenle kullanabilmek ve hala mükemmel çalışması harika. Her gün yeniymiş gibi çalışıyor.

Sachtler ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.