Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Soundcraft Vi Series ve JBL VTX Series Ürünleri Ankara’da Tanıtıldı
Soundcraft Vi Series ve JBL VTX Series Ürünleri Ankara’da Tanıtıldı
19.12.2019 17:23

Harman Profesyonel Çözümler ve Ertekin Elektronik işbirliğiyle 3-4 Aralık tarihlerinde Wyndham Ankara Otel’de Soundcraft Vi Series ve JBL VTX Series ürünlerinin tanıtıldığı bir etkinlik düzenlendi. İki gün boyunca süren tanıtımları Soundcraft uygulama ekibinden Ed Jackson yaptı.

Simultane çeviri desteğiyle yapılan tanıtımlara Ankara ve çevre illerden katılım oldu. Tanıtımlara katılan misafirler, tanıtım alanına kurulan ürünleri yakından inceleme fırsatı buldular. Tanıtımları yapılan ürünler hakkında kısa bilgiler şöyle:

Vi5000 ve Vi7000 dijital canlı ses konsolları

En son Vi5000 ve Vi7000 dijital miks konsolları şimdiye kadarki en iyi Vi sesi vererek, canlı sesin en popüler miks arayüzüne opsiyonel 96 KHz işleme, yüksek kanal sayısı ve daha da güvenilir donanım getiriyor. Küçük bir kontrol yüzeyiyle yeni Local Rack ve Active Breakout kutu donanımını bir araya getiren Vi, aynı anda 128 adede kadar girişin ve 32 mono/stereo kanalın miksini gerçekleştirebiliyor.

Vi3000 dijital canlı ses konsolu

Soundcraft Vi3000 tümüyle yeni bir görünüme daha verimli tasarlanmış bir kontrol yüzeyine, 36 fader’a, 24 mono/stereo veri yoluna ve bir tarama siyah ekran paneline, ince, güncellenmiş 3D grafikler içeren üç Vistonics II dokunmatik ekran arabirimine sahip. Vi3000’in dört dokunmatik ekranı olduğundan, aynı anda iki mühendis tarafından kullanılabilen kendi sınıfındaki tek konsol. 

Vi2000 ses konsolu

Küçük boyutlu yeni dijital ses konsolu yüksek performanslı denetim, ses kalitesi, DSP işleme ve dijital ses/ağ bağlantıları sunuyor. Zengin özellikli konsol canlı turne, sabit kurulum ve kurumsal AV piyasaları için üstün miks gücü sağlıyor. Vi2000, Vi3000, Vi5000 ve Vi7000 konsolların Vistonics tabanlı denetim yüzeyiyle güçlü bir bütünleşik DSP ve I/O sistemini bir araya getiriyor.

Vi1000 96 kanallı küçük boy dijital miks konsolu

Soundcraft Vi1000 dijital miks konsolu, Soundcraft’ın bilinen Vi serisinin sunduğu zengin özellikler ile büyük başarıların doruk noktasını temsil ediyor ve şimdi daha küçük boyutlu bir yapıda. Vi1000’in kapladığı yerin azaltılması çok yönlü bir dijital mikser arayan küçük turne projeleri, kiralama firmaları, kurumsal AV uygulamaları, müzik salonları, tiyatro ve HOW kurulumları için ideal. 

JBL VTX V-Series ile Ses Güçlendirme

JBL’in yıllar boyunca yaptığı tüm başarıların içinde VTX V-Series üst düzey performansları, sistem bütünleşmesi ve kulanım kolaylıklarıyla yaratıcı mühendislikte bir adım öne çıkıyor ve yıllardır profesyonel turnelerde, festivallerde ve kurulumlarda bunu kanıtladılar. JBL VTX V-Series üreticinin hem portatif hem de sabit mekanlı işletmecilere güçlü, kompakt, hafif ve esnek ses güçlendirme sistemleri sunma çabalarından evrildi.

D2 Dual Driver

VTX’in merkezindeki D2 Dual Driver, yüksek frekansların sesini ve performansını büyük oranda güçlendiriyor. D2 klasik sıkıştırma sürücüsü teknolojisinin kısıtlamalarını aşıyor. İki sıkıştırma sürücüsünü tek bir kompakt transdüser içerisinde bir araya getiren D2 Dual Driver, her biri kendi hafif polimer diyaframına sahip iki ses bobini içeriyor. 

2169H 8 inç transdüser

2169H 8 inç orta düzeyde transdüserlerin düşük bozulma, yüksek çıkışlı tasarımı, kritik orta düzey frekanslar için fonetik seçiklik ve ses berraklığını yükseltiyor, aslına sadık ses veriyor. VTX V25’in orta düzeyde sürücülerindeki JBL Differential Drive teknolojisi, düşük ağırlık ve yüksek çıkış amaçlı.

2267H 15 inç ve 2269H 18 inç transdüserler

2267H, VTX V25 için özel olarak tasarlandı ve hem G28 hem de S28 bas hoparlöründe bulunan 2269H 18 inç transdüserdekiyle aynı motor yapısına sahip. Sonuç olarak dört inç çapında, çift ses bobinli, çift mıknatıslı, 2000 Watt transdüserler elde ediliyor. Crown güç yükseltme ile birlikte VTX V25 alçak kesim çıkış kendi sınıfında benzersiz olup, G28, S28 bas hoparlörleri yüksek etkili, çok alçak frekans röprodüksiyonu için güçlü bir temel oluşturuyor.

RBI dalga kılavuzu

Patentli JBL Radiation Boundary Integrator VTX V25’in yüksek frekans ve orta düzeyde kesimlerini bir araya getirerek her bant üzerindeki geçişin kesintisiz, bozulmasız olmasını sağlıyor. 

HF dalga kılavuzu

VTX V25’teki JBL’in üstün mühendislikle ürettiği üçüncü kuşak HF dalga kılavuzu teknolojisi, üç D2 Dual Driver’ın birleşik çıkışını maksimuma çıkaran, zamanı doğru ayarlanmış, tutarlı bir yüksek frekans dalga yüzeyi üretiyor. 

S.A.F.E süspansiyon

VTX’in patentli S.A.F.E süspansiyon sistemi gelişmiş donanımı ve hızlı kurulumuyla hız ve verimlilik sağlıyor. Özel tasarlanmış bir koruyucu kapak ve dolly nakliyeyi kolaylaştırıyor ve süspansiyon hızlı, verimli, güvenli çalışıyor. Dikey taşıyıcılarla dört adet V25 kasası veya üç S28 kasası taşınabiliyor. 

HARMAN Profesyonel Çözümler markalarına ait ürünler hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 312 24 24 numaralı telefondan Ertekin Elektronik’i arayabilirsiniz.