Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > DigitalGlue ve Harmonic’ten Post Prodüksiyon Eğitimi
DigitalGlue ve Harmonic’ten Post Prodüksiyon Eğitimi
30.08.2017 09:56

Dijital görüntü yapımı ve dağıtımına yönelik yazılım geliştiren, cihaz üreten ve sistem bütünleştiren DigitalGlue, görüntü dağıtım altyapıları uzmanı Harmonic ile birlikte post prodüksiyon uzmanlarına yönelik bir eğitim verdi. DigitalGlue’nun Atlanta tesisinde üç oturumda gerçekleştirilen “Kritik Karar Verme: Medya Varlık Yönetimi” ve “Bellek Çözümlerinde Temel Eğitim” adlı etkinlik, DigitalGlue’nun web sitesinde izlenebiliyor.

Uzmanlardan oluşan bir ekip post prodüksiyon teknolojilerinin ve cihazlarının özellik ve işlevlerini, avantaj ve dezavantajlarını anlattılar. DigitalGlue, Harmonic ve Empress Media Asset Management’tan sunum yapanlar, ortak çalışılan iş akışları, merkezi bellek, varlık yönetimi için en uygun araçları seçerken karar verme sürecinde göz önünde bulundurulması gereken önemli etkenleri paylaştılar.

Programda öğle yemeği ve happy hour araları olan sabah, öğleden sonra ve akşam oturumları gerçekleştirildi. Sabah bellek ve veri depolama, öğleden sonra medya varlık yönetimi, akşam ise her ikisi de konuşuldu. Tüm oturumlar karar vericilere satın almadan önce bellek ve MAM çözümlerinin nasıl değerlendirileceğini anlatmaya yönelikti.

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.