Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Zero Density ile The Weather Channel Sanal Stüdyo İçin İşbirliği Yapıyor
Zero Density ile The Weather Channel Sanal Stüdyo İçin İşbirliği Yapıyor
20.12.2019 10:16

Teknoloji hattına Zero Density’yi ekleyen The Weather Channel televizyon ağı, doğanın neler planladığını canlı olarak görselleştirmek için bir dizi gelişmiş saran sanal stüdyo yapım araçlarından yararlanacak.

Zero Density, The Weather Channel’ın Immersive Mixed Reality sunumları için en yeni sanal stüdyo ve arttırılmış gerçeklik teknolojilerini sağlayacak. The Weather Channel görsel olarak etkileyici felaket senaryolarıyla izleyicileri arasında farkındalık yaratmak için en son teknolojiyi kullanacak. Zero Density’nin son derece gerçekçi grafik sunumları Hollywood düzeyinde görsel efektleri, kanalın önemli mesajlarını izleyicilerine daha etkin bir şekilde iletecek. Ve The Weather Channel bunları tamamen canlı olarak kolayca yapabilir.

The Weather Channel Televizyon Ağı Tasarım Başkan Yardımcısı Michael Potts şunları söyledi: “Tüm platformlar üzerinde hava durumu sunumu ve öykü anlatımını sürekli geliştirme ve zenginleştirme çabamız kapsamında Immersive Mixed Reality deneyimleri için teknolojilerimize Zero Density’yi ekledik. Bu ek sunduklarımızı daha da dinamik ve ilgi çekici hale getirecek.

Zero Density Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Ulaş Kaçmaz ekledi: “The Weather Channel hem muhabirlik hem de kullandıkları teknoloji bakımından örnek bir ağ. Öyküleriyle izleyicileri üzerinde iz bırakmak için çabalıyorlar ve haberini yapmaktansa hayat kurtarıyorlar! Reality Engine bunu yapabilmeleri için gereken araçları içeriyor.

Native Unreal Engine, düğüm tabanlı kompozitör Reality Engine, endüstrideki en fotoğraf gerçekçiliğinde 3D sanal stüdyo ve arttırılmış gerçeklik ürününü sunuyor. Zero Density 3D sunumlarını benzersiz bir düzeye çıkarması ve dönüştürmesi için ağa yardımcı olacak.