Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Roland V-60HD Görüntü Yapım Anahtarlama Masası ile NewBlue Ürünü İşbirliği
Roland V-60HD Görüntü Yapım Anahtarlama Masası ile NewBlue Ürünü İşbirliği
20.12.2019 10:43

Profesyonel ses, görüntü ve elektronik müzik aletleri üreticisi Roland, Roland V-60HD HD görüntü yapım anahtarlama masası ile bir içerik yaratma araç kiti sunmak için ödüllü görüntü kurgu çözümleri sağlayıcı NewBlue ile işbirliği yapıyor. 

Roland’n NewBlue araç kiti ürünü, zaman kazandıran grafik ve yazı avantajları sunuyor. Roland’ın NewBlue araç kitindeki NewBlue Title Live 4 Present yazılımı, prodüksiyon iş akışlarını kolaylaştırmak için tasarlandı ve ekranın alt üçte birine konan yazılar, geçişler, Excel tabloları, CSV dosyaları, RSS sinyalleri, saatleri hızla hazırlamaya yarayan önceden yapılmış şablonlarla post prodüksiyon süresini kısaltıyor. Roland V-60HD HD Video Switcher canlı etkinlik yapımları, yayınlar, kayıt ve internet akış uygulamaları için ideal bir gelişmiş özellik seti sunuyor. Roland V-60HD çeşitli görüntü bağlantıları yoluyla SDI kamera girişlerini ve veri, bilgisayar, tablet ve diğer görüntü kaynakları için ölçeklendirilmiş HDMI girişlerini destekliyor. 

İşlerini büyütmek isteyen canlı etkinlik yapım ve kiralama şirketleri yeni yaratıcı içerik hizmetleri sunabilmek için Roland V-60HD NewBlue ürün paketinden yararlanabiliyorlar. Bu firmalar görüntülere grafikler ekleyerek veya kiralama paketlerini yükselterek kazançlarını kolayca arttırabiliyorlar. Roland V-60HD ile NewBlue’yu birlikte kullanınca özel grafikler kolaylaşarak görüntü içeriğinin yapım değerinin hızla ve kolayca yükseltilmesine imkan veriyor. Yapımcılar paketin grafiklerini hem canlı ortam hem de Avid post prodüksiyon yazılımı içerisinde kullanarak zaman kazanıyorlar. 

Roland Professional A/V global stratejik ürün pazarlama müdürü Chris Wissinger yorum yaptı: “Canlı etkinlik müşterilerimizin daha fazla iş yapabilmeleri, içerikleri daha iyi görünür hale getirmeleri ve kurgu yazılımında harcadıkları süreyi azaltmaları için yenilikçi bir grafik çözümü sunmanın heyecanını yaşıyoruz. NewBlue ile birlikte çalışmaktan memnunuz ve müşterilerimizin sadece daha akıllıca ve hızla çalışmak için değil süreç içerisinde işlerini büyütmek için Roland V-60HD NewBlue ürün paketinden nasıl yararlandıklarını duymak için sabırsızlanıyoruz.

Roland Professional A/V ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.