Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hindistan’da TV Söyleşilerinde Quicklink
Hindistan’da TV Söyleşilerinde Quicklink
20.12.2019 12:06

Hindistan’daki New Gen Media Corporation’ın bir parçası olan Puthiya Thalaimurai TV, 7 gün 24 saat yayın yapan haber kanalında dünya çapında önemli bürokratlar, politikacılar ve bağımsız muhabirlerle söyleşiler yaparken Quicklink TX kullanıyor. 

2011 yılında açılan Puthiya Thalaimurai TV, bağımsız kurgusal bakış açısıyla Hindistan’da ve ülke dışında son derece popüler hale geldi. Kanal sorunlara sıradan insanların gözüyle bakıyor ve halkın görüşlerini ve fikirlerini yayınlayan bir platform olarak hizmet veriyor.

Puthiya Thalaimurai TV, Quicklink TX kullanarak tartışma programlarına her türü Skype özellikli aygıt yoluyla konuklar katabiliyor. Quicklink TX tüm Skype kullanıcıları ile gönderim ve alım yapabildiği için, Puthiya Thalaimurai TV’ye aramaları HD kalitesinde yayınlaması için dünya çapında milyonlarca Skype kullanıcısına erişme imkanı veriyor. 

New Gen Media Corporation Puthiya Thalaimurai TV Teknik Başkanı Sundarapandian Rajakannu şunları söyledi: “Quicklink TX kullanmaya çok hevesliyiz. Konuklarımızın kendi geri bildirim videolarını görmelerini konuklarla sunucuların stüdyoda bulunmalarını sağladığı için bize büyük avantaj getirdi. Bu tesis DSNG yayınlar ve hücresel yayın teknolojileriyle kullanılamıyor. Quicklink TX bize tartışma programları ve söyleşilerde dünyanın her yerinden bir konuğu programa dahil etme imkanı veriyor.”

Microsoft ile işbirliği çerisinde tasarlanan Quicklink TX, bir görüntülü arama yönetim sistemi. Sahip olduğu alıcı/verici, SDI girişler-çıkışlar ve HDMI arabirimi yoluyla çok sayıda Skype görüntülü aramasının profesyonel olarak alınıp gönderilmesini sağlıyor. 

Quicklink TX, yüksek kaliteli ve düşük gecikmeli birden fazla Skype çağrısını iş akışıyla tümleştirmeye yönelik, Emmy ve Queen’s Award ödüllü bir çözüm. 1, 2 veya 4 SDI çıktı olarak kullanıma sunulan Quicklink TX, piyasadaki en kapsamlı Skype TX çözümü.

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.