Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > TVU Networks RPS Motor Sporlarında
TVU Networks RPS Motor Sporlarında
20.12.2019 12:52

Al Kamel, Florida’daki Sebring International Raceway sırasında IMSA’ya TVU RPS’yi tanıtma şansını yakaladı. Al Kamel İspanya La Garriga’daki merkezine TVU RPS yardımıyla Remote Time Keeping ve TV Graphics sağladı. TVU RPS, gerçek zamanda sadece 2 saniye gecikmeyle mükemmel performans gösterdi.

Al Kamel Systems uygun maliyet ve karbondioksit salınımını azaltmada sürdürülebilirlik için TVU Networks Remote Production System (RPS) kullanarak IMSA’ya (International Motor Sports Association) Sports Timing ve TV Graphics hizmetlerinin tanıtımını yaptı. Kuzey Amerika kıtasının en önemli yarış arabası organizasyonu IMSA, WeatherTech Sportscar Championship, Michelin Pilot Challenge gibi yarışları organize eden NASCAR’a bağlı bir dernek. 

Al Kamel Systems bu yıl daha önce Credit Andorra G-Series elektrikli otomobil Snow Rally Championships yarışlarının yapım için TVU Networks ile çalışmıştı. Şirketin kurduğu TVU RPS tesis içi/REMI prodüksiyon çözümü, uzaktaki bir stüdyo yerinden etkin maliyetli prodüksiyon için çok sayıda sinyali senkronize ediyor. Etkinliğin yayınında TVU RPS’yi başarıyla kullanan Al Kamel, aynı çözümü IMSA’ya da tanıttı.

IMSA, TVU RPS’nin bütünleşik bir parçası olduğu Al Kamel’in Sports Timing ve TV GRaphics çözümünü kullanmakla ilgileniyor. Görüntü gecikmesinin ayarlanabilmesi önemli bir avantaj. Al Kamel Operasyonlar Direktörü Sergi Galbany, TVU RPS’nin testleri tamamen geçtiğini ve tanıtım sunumunun başarılı geçtiğini bildirdi; çözümün kendini kanıtlamış gücünün ve güvenilirliğinin gelecek yıl operasyonlarında IMSA’ya yardımcı olmaya devam etmesini umduklarını söyledi.

TVU Networks ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 363 04 04 numaralı telefondan Alen Elektronik’i arayabilirsiniz.