Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Geniş Resim Daireli ZEISS Lensler
Geniş Resim Daireli ZEISS Lensler
30.08.2017 10:13

Geniş sensörlü, yüksek çözünürlüklü sinema kameralarına olan yeni eğilimin ışığında, bu kameralarla kullanılabilen değiştirilebilir lenslere talep de arttı. Ama daha geniş bir görüş alanı yansıtabilen lensler gerektiren geniş sensör ihtiyacı henüz tam olarak karşılanamadı. ZEISS CP.3 ve CZ.2 lens aileleriyle bu alanda evrensel bir çözüm sunuyor.

CP.2 lenslerin başarısının üzerine tasarlanan CP.3 modeli, tüm dünyadan cihaz kiralama firmalarının sunduğu standart bir lens olacağa benziyor. 15mm – 135mm sabit odak aralıklı toplam on tane CP.3 Compact Prime lens, 15-30mm, 28-80mm, 70-200mm zoom aralıklı üç adet de CZ.2 Cinema Zoom lens var. Bu lenslerin tamamı sinema kameraları için en yaygın beş yuva (PL, EF, F & MFT) ile alınabiliyor ve resim dairesinin tam (36x24mm) olarak kaplıyor.

Dijital teknolojiler geleneksel film yapımcılığını ve piyasayı dönüştürdü. Hem prodüksiyon hem de post prodüksiyonda yenilikçi teknolojiler, daha çok yönlü, etkin maliyetli ve gelişmiş bir iş akışının yolunu açtı. ZEISS CP.3 ailesi uygun maliyetli, geleceğe dönük ve üstün kaliteli bir lens setiyle yaratıcı ve ilerici film yapımcılığına katkıda bulunuyor.

ZEISS CP.3 lensler yüksek görüntü kalitesi ile güvenilir kullanımın mükemmel kombinasyonunu sunuyor. ZEISS’in bilinen net ve canlı karakteristikleri ile değiştirilebilen yuva sistemi ve tam kare kaplama özelliklerini taşıyor. ZEISS CP.3 XD modeli sette ve post prodüksiyonda iş akışlarını sadeleştirmek ve hızlandırmak için yenilikçi lens verisi teknolojisine sahip.

ZEISS eXtended Data, /İ* Technology tabanlı bir teknoloji olarak gerçek zamanda lensin bozulma ve gölgelenme karakteristikleri hakkında bilgi veriyor.

ZEISS ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.