Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NRL’ye Quicklink Stüdyo Çözümü
NRL’ye Quicklink Stüdyo Çözümü
20.12.2019 13:54

ABD National Rugby League (NRL) içerik sunma ve yapım operasyonlarını geliştirmek ve iyileştirmek için Quicklink’e yöneldi. NRL’in hem resmi web sitesinde hem de NRL app uygulamasındaki web yayınları 2019 yılında dijital izleyicilerin ilgisini arttırdı.

NRL ST55’i (Studio Browser) HD kalitesi, çift yönlü ses/görüntü katkıları için iş akışına kattı. Studio Browser çözümü sayesinde NRL haftalık Inside NRL programında söyleşiler için basit bir web tarayıcı yoluyla oyuncuları ve koçları kolayca tanıtabiliyor. 

NRL’nin ana merkezinde haftalık futbol bilgilendirme basın konferansları için ST500 Studio-in-a-Box da kuruldu. Bu portatif ve “hepsi bir arada” tarzı çözüm, NRL için stüdyo denetim odasına Quicklink Manager kurmayı uzaktan eksiksiz kumanda etmeyi kolaylaştırdı. 

NRL Medya Hizmetleri ekibinden Alex Agaciak, sade giriş-çıkışlara sahip, küçük boyutlu Studio-in-a-Box, çözümünün hemen her yere kurulumu kolaylaştırdığını vurguladı.

Bir Panasonic PTZ kamerası, dahili aydınlatma ve LCD dokunmatik ekran içeren Studio-in-a-Box, yerinde teknik kaynakların kısıtlı olduğu durumlarda yayına katkıda bulunmak için ideal.

Quicklink ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.