Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Hint Alışveriş Kanallarında Imagine Communications Teknolojisi
Hint Alışveriş Kanallarında Imagine Communications Teknolojisi
30.08.2017 10:18

Imagine Communications, Naaptol’un yapım ve yayın tesisindeki kanal playout sayısını dörde çıkarmak için önemli altyapı sağladı. Artık dört kanalın hepsi günde 24 saat, haftada 7 gün yayın yapıyor. Hindistan’daki en büyük perakende satış merkezlerinden biri olan Naaptol tesisi, ülkenin lider sistem bütünleştirme firmalarından Ideal Systems ile işbirliği içerisinde yenilendi ve şimdi izleyicilerine kablo ve uydu üzerinden içerik sunuyor.

Genişletilen merkezdeki Nexio Farad yüksek performanslı çevrim içi bellekli Nexio sunucular, program yapımcılarına her türlü içeriğe hızlı erişme, canlı yayındaki promosyonları değiştirme, o anki stok seviyelerine göre fiyatlandırma imkanı veriyor. Bu altyapıda yer alan gelişmiş otomatik master kontrol anahtarlama ve grafik sistemi, dinamik bir ortamda hızlı ayarlar yapma yeteneğini daha da arttırıyor. Bir Platinum VX yönlendirici, ek Imagine Communications çoklu görüntüleyiciler ve altyapı ürünleri, tüm kurulumu bütünleştiriyor.

Naaptol Network yayın Operasyonları & Mühendislik Başkanı Gautam Dhundale şunları söyledi: “Imagine Communications Hindistan pazarında geniş bir yerel varlık ve önemli yayıncılara yaptığı kendini kanıtlamış projelerle yer alıyor. Imagine Communications ve Ideal Systems hem operasyon hem de güvenilirlik seviyesi bakımından gereksinimlerimizi tam olarak anladılar. Daha işin başında iken bize her zaman en iyi görüntü kalitesini sunabileceğimizin güvencesini verdiler.

Kesintisiz, otomatik ve güvenilir bir medya teknoloji platformunu benimseyen Naaptol, ana amacı olan Hindistan’ın internet alışverişçilerinin deneyimlerini zenginleştirecek içerik sunma hedefi üzerinde yoğunlaşabilir hale geldi. Imagine Communications çözümünün kalitesi ve güvenilirliği, kalabalık rekabetçi ortamda öne çıktı. Ideal Systems ile çalışan Imagine Communications,bellek kapasitesinde önemli artış içeren kanal genişletme projesini, sıfır kesinti süresiyle tamamlayabildi.

Imagine Communications ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.