Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tilta MB-T15 Mini Matte Box
Tilta MB-T15 Mini Matte Box
18.01.2020 10:54

DSLR’ler, aynasız kameralar ve lenslerle birlikte kulanım hedeflenerek üretilen Tiltaing Mini Matte Box, Tiltaing kamera donatımlarıyla kullanım için ideal bir matte box. Çok hafif olmasına rağmen sağlam tasarımına vidalı 4 inç X 5.65 inç filtreler takılabiliyor. FF-T06 Mini Follow Focus ve Tiltaing kamera kafesi ile birlikte kullanılabiliyor. 

Mini Matte Box DSLR ve aynasız tarz kameralar kullanan film yapımcıları için hafif ve uygun fiyatlı bir çözüm. Sadece 140 gram ağırlıktaki Mini Matte Box parlamayı önlemeye yardımcı olabiliyor ve lens için ek koruma sağlıyor. Mini Matte Box’ta 180 derece örten bir french flag (ışık engelleyici plaka) var. 

¼-20 ve 3/8-16 montaj noktaları ile cold shoe yuvalar, LED ışıklar ve mikrofonlar dahil her türlü aksesuar için montaj noktaları sağlıyor. Kitteki 15mm Matte box desteği, Matte box’ın altına takılarak lensi yerine iyice sabitliyor (iç içe geçip kısalan –teleskopik- ön elemanlı lensleri desteklemiyor). 

Bu Matte box’ın diğer bir avantajı, iki filtre seçeneğinin olması. Matte box’ın önü her türlü standart 4x5.65 filtre için bir yuva sağlıyor.

Filtredeki vidalar her adaptör halkasının çapına uyan iç yuvalar aracılığıyla adaptöre takılabiliyor. Adaptör halkası lense takılıyor, böylece Matte box üzerine klipslenip ardından filtre üzerindeki vida uygulanabiliyor.

Kitte Mini Matte Box, french flag ve dört adet adaptör halkası (82mm, 77mm, 67mm, 72mm) var. Firma standart olmayan boyutlarda ek adaptör halkaları da sunuyor.

Tilta ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.