Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > axle ai ascribe.ai ile Kolay Transkripsiyon ve Arama
axle ai ascribe.ai ile Kolay Transkripsiyon ve Arama
18.01.2020 11:56

Adobe Premiere Pro için indirilebilen konuşmayı yazıya dönüştürme paneli yoğun ilgi görüyor. Belgesellerden realite TV’ye, spordan sohbet programlarına kadar arama imkanı veren ascribe.ai, Mac ve Windows için paneller sunuyor. Senaryolu görüntüler içerisinde anahtar sözcüklerle ve terimlerle kolayca arama yapılabiliyor. İlk sürümde İngilizce, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Rusça ve Korece destekleniyor.

Hızlı, kolay erişilir transkripsiyon sunan ascribe.ai sayesinde axle ai’nin Speech bulut sunucu uygulaması kullanılarak bir panel arayüzüyle doğrudan Adobe Premiere Pro içerisine konuşmadan yazıya dönüştürme gerçekleştirilebiliyor. Ücretsiz panel hediye olarak 1 saat transkripsiyon hizmetiyle birlikte sunuluyor, daha sonra saati 1.98 ABD Dolarından başlayan ücretlerle hizmet veriliyor. 

Tüm videoyu transkripsiyona göndermek yerine ascribe.ai sadece sesten oluşan bir dosya yaratıyor ve hızla arka plana yüklüyor. Yazıyı elde edip görüntülüyor, ilgili tüm işaretleri Adobe Premiere Pro görüntü kurgu yazılımına aktarıyor. Tüm süreç gerçek zamandan hızlı ilerliyor; çekimin her dakikası yazıya dökülüyor ve sonuçlar 10 saniye gibi çok kısa bir sürede Adobe Premiere Pro’ya geri teslim ediliyor. 

En Çok Okunanlar
Dergi