Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > FINA Dünya Şampiyonası İçin Lawo Çözümleri
FINA Dünya Şampiyonası İçin Lawo Çözümleri
30.08.2017 10:56

Hem başka yayıncılara hem de kendi kanallarına hizmetler sunan Macar yayıncı Antenna, Budapeşte ve Balatonfüred’te gerçekleştirilen FINA World Championships’in ana yayıncısı olarak tüm OB araç filosunu yenileyip Alman yayın teknolojileri uzmanı Lawo’nun konsolları ve diğer aygıtları ile donattı. Üç adet 48 fader mc256 ses konsolu ve dört mc236 konsol (üçü 16 fader, biri 40 fader) alımıyla birlikte, yayıncının kullanımda toplam beş mc236 ve üç mc256 konsolu oldu. Anlaşmada Lawo Commentary Unit’ler (LCU), Compact I/O’lar, V_pro8’ler, Nova73 ses yönlendiriciler, DALLIS sahne donanımları ve A_madi4 de var. Antenna’nın bütün OB van araçlarında birleşik denetim için Lawo VSM yayın denetim ve izleme sistemi var.

Katılım ve küresel ilgi bakımından dünyanın en büyük spor etkinliklerinden biri olan 2017 FINA World Championships, Macaristan’ın bugüne dek ev sahipliği yaptığı en büyük spor gösterisi oldu. 17 günde üç bine yakın atlet altı dalda 75 etkinlik gerçekleştirdi.

Karşılaşmalar sembolik mekanlarda yer alarak her etkinliğe kendi ışıltısını kattı. Yüzme ve dalışlar Budapeşte’deki yeni ve son teknolojili, bir tesiste düzenlendi. Sadece iki yılda tamamlanan Dagaly Yüzme Kompleksi, 2017 FINA World Championships etkinliğinin ana mekanı oldu.

Antenna OB filosuna en son eklenen araçtaki 16 adet kamera 20’ye kadar arttırılabiliyor ve üç MADI kartlı, 18 MADI portlu bir Lawo mc256 ses konsolu var. Tüm ses sistemini bir IP ağı içerisinde bütünleştirmek için Ravenna kullanılması, uzun mesafelerde serbestlik sağlıyor. Bu araç da FINA World Championships yayınlarında kullanıldı.

Lawo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.