Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Montreal’deki Yeni Tesise LiveU ile SMPTE ST 2110 Standardı
Montreal’deki Yeni Tesise LiveU ile SMPTE ST 2110 Standardı
21.02.2020 15:10

LiveU’yu teknoloji sağlayıcısı olarak seçen CBC/Radio-Canada, operasyonlarına LU600 HEVC saha üniteleri, sunucular ve destekleyici donanım ekledi. Montreal’deki yeni bir son teknolojili yayın merkezi geliştirmesi ve yayıncının SMPTE ST 2110 standardına bağlılığı, LiveU’yu IP tabanlı bir çözüm geliştirmekte CBC/Radio-Canada ile birlikte çalışmaya teşvik etti. Toronto ve Montreal’deki CBC/Radio-Canada tesislerine LiveU donanımı kurulacak ve yayın, dijital ve radyo operasyonlarını destekleyecek. Sahada CBC/Radio-Canada’yı LiveU’nun Kanada bayii ve çözüm ortağı DXM Technologies destekleyecek.

LiveU’nun kurucularından Operasyonlar Müdürü Avi Cohen yorum yaptı: “CBC/Radio-Canada tüm dünyaya yayılan yerlerden yayın yaptığı için izleyicilerine IP üzerinden yüksek kaliteli canlı yayın ulaştırmasına izin verecek bütünleşik bir çözüm gerektiriyor. CBC/Radio-Canada bize yapım gereksinimlerini ve halka nasıl hizmet verdiklerini anlama imkanı verdi. CBC/Radio-Canada için SMPTE 2110 destekli bir ürünler birleşimi geliştirme yönünde çalışma fırsatı verilmesinden dolayı onur duyuyoruz.

LiveU’nun küresel ölçekteki varlığı ve CNN, Fox News, CBS News, NBC, BBC, Sky News gibi başlıca yayıncılar içeren müşteri tabanı, kuruluşu n CBC/Radio-Canada için değerli bir teknoloji sağlayıcı haline getiriyor. LiveU’nun içerik toplama ve dağıtım hizmeti yoluyla küresel haber kuruluşlarıyla işbirliği yapabilme potansiyeli sunan LiveU Matrix sayesinde CBC/Radio-Canada tüm dünyadan yüksek profilli etkinliklerden ve acil haberlerden havuz içerik alıp paylaşabilecek.

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.