Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Harmonic OTT Çözümüyle Vista Worldlink İnternet Yayını
Harmonic OTT Çözümüyle Vista Worldlink İnternet Yayını
11.09.2017 10:36

Spor, eğlence, haber, kurumsal, kamu ve halkla ilişkiler sektörlerine yayın hizmetleri sağlayan Vista Worldlink, USL Professional Division 2 futbol maçlarının OTT internet akış yayınları için Harmonic’in yazılım tabanlı sıkıştırma platformunu tercih etti. Kodlama ve paketleme için Electra çözümünü kullanan Vista Worldlink, YouTube dahil çeşitli internet yayın platformlarına HD yapım kalitesinde görüntüleri anında ulaştırırken, Harmonic’in dünya kalitesinde görüntü sıkıştırma teknolojisi sayesinde izleyicilere üstün bir izleme kalitesi sunuyor.

Vista Worldlink CEO’su ve kurucu ortağı Roy Liemer şunları söyledi: “Bugün bir internet yayın akışı hizmetinin, özellikle canlı spor yayınının gerçekten başarılı olması için, her ekrana üstün görüntü kalitesi ile ulaştırılması gerekiyor. Sağladığı kusursuz görüntü kalitesi ve esnekliği nedeniyle Harmonic’in çözümünü seçtik. Gelecekte daha fazla hizmet eklemeye karar verdiğimizde, tamamen yazılım tabanlı bir platform kullanmanın genişlemeyi kolaylaştıracağını biliyoruz.

Yüksek performanslı kodlama ile paketlemenin tek bir çözümde birleştirilmesi, zaten yoğun yayın merkezinde Vista Worldlink’in kapladığı yeri azaltıyor ve enerji tüketimi ile işletme maliyetlerini minimuma indiriyor. Dahası, Harmonic’in bütünleşik internet akış çözümü paketleme, kodlama ve dağıtım sürecini basitleştirerek Vista Worldlink’in gelişen OTT piyasasından kazanç elde etmesini sağlıyor.

Harmonic ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.