Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Anevia Genova Station Kodlayıcı
Anevia Genova Station Kodlayıcı
21.02.2020 16:36

OTT ve IPTV yazılım çözümleri firması Anevia, Genova Station adlı genel satış amaçlı, küçük boyutlu yeni kodlayıcısını sunuyor. Firmanın ödüllü kodlayıcı teknolojisine sahip kompakt, donanımla hızlandırılan Genova Station, oldukça uygun bir fiyatla “tak çalıştır” formatında bir kolaylıkta kurumsal düzeyde görüntü yayın akış işlevleri sunuyor.

Günümüzün karmaşık kodlayıcı yazılımlarını kurmak ve yapılandırmak için gereken firma içi teknik yetenekler geliştirmeye yatırım yapmadan her türlü aygıt üzerinde yüksek kaliteli görüntü içerik akışı yapmak isteyen küçük medya şirketleri ve kuruluşlara yönelik ideal bir çözüm olan Genova Station, gerek her şeyin önceden kurulduğu, güvenilir bir standart donanım tabanında tek bir kutuda bütünleşik ve çalışmaya hazır.

Yaygın satışa yönelik bir üründe türünün en iyisini sunan Genova Station kodlayıcı, üst düzey (tier-1) işletmeciler tarafından yaygın kullanılan geleneksel Genova kodlayıcılarla SDI girişleri için opsiyonel destek dahil aynı yüksek kaliteyi, düşük gecikmeyi ve görüntü işlevlerini sunuyor.

Genova Station işletme operasyonlarını zenginleştirmek için en son OTT ve internet yayın akışı hizmetlerine sahip olmak isteyen kuruluşlara risksiz, başlangıç düzeyinde bir yatırım imkanı sunabilmek ve performansı garantilemek için hem fabrikada hem de sahada yoğun testlerden geçirildi.

Anevia Sıkıştırma Ürünleri Başkan Yardımcısı Jerome Blanc şunları söyledi: “En iyi internet görüntü yayın akış piyasasını daha geniş çapta kuruluşlara açmak için Genova Station’ın önemli bir fırsat sunduğunu düşünüyoruz. Geleneksel tier-1 kodlayıcı yazılımıyla ilgili teknik zorlukların ve maliyet endişelerinin ortadan kaldırılması sayesinde artık en son ve en iyi görüntü akış teknolojisinin avantajlarından yararlanmak isteyen her şirket üst düzey özelliklerden hiçbirisini kaybetmeden uygun maliyetli ve esnek bir çözüme sahip olabilecek.