Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Avustralyalı Kiralama Firması Miller Ürünlerini Tercih Etti
Avustralyalı Kiralama Firması Miller Ürünlerini Tercih Etti
21.02.2020 19:26

Avustralya’nın köklü kiralama firmalarından kamera destek çözümleri konusunda uzman Camera Hire, Miller Tripods’dan 10 adet CiNX 3 hidrolik kamera kafası ve 10 adet Sprinter II 2 katlı karbon fiber tripod satın aldı. Camera Hire yıllardır reklamlar, belgeseller ve sinema filmleri gibi çok farklı çeşitlerde prodüksiyonlar için profesyonel kameralar ve destek donanımları sağlıyor.

Uzun zamandır Miller Tripods müşterisi olan Camera Hire Genel Müdürü Bevan Dally, müşteri tabanına birinci sınıf çözümler sağlamak için her zaman Miller’a başvurabileceğini biliyor. “Bir süredir Miller’ın ArrowX serisini kullanıyoruz ve kamera hareket kafaları mükemmel. Desteklediğimiz işlerin çeşitliliğini düşününce yük kapasitesi aralığı ve çok yönlülüğü çok avantajlı. CiNX serisiyle müşterilerimiz Sony FS7, Canon C300, ARRI Alexa Mini ve Amira dahil çeşitli kameraları kolayca monte edebiliyorlar.

Miller’ın CiNX 3 hidrolik kamera hareket kafaları sayesinde Camera Hire müşterilerine görüntü yönetmenlerinin iş akışlarını büyük ölçüde iyileştiren bir çözüm sağlıyor. Dally sözlerine devam etti: “Özellikle kafa üzerine ARRI kurtağzı plakalarını doğrudan takabilme yeteneği nedeniyle yeni CiNX serisine geçmek, bizim için üzerinde düşünmeye bile gerek duymadığımız bir karardı. Artık müşterilerimize çok sayıda plakayı söküp takıp değiştirmeye gerek kalmadan, aynı kamera kafasını kullanarak kolayca bir Sony VCT veya ARRI kurtağzı sistemi sağlayabiliyoruz. CiNX kamera hareket kafaları ile görüntü yönetmenleri ve kameramanlar bir kameradan diğerine kesintisiz ve hızla geçebiliyorlar.

Miller Sprinter II iki katlı karbon fiber tripodlar Camera Hire’ın müşterilerine ek avantajlar da sunuyor. “Sprinter II serisi bacaklar görüntü yönetmenlerinin tripod çözümlerinde aradıkları iki önemli özellik olan tam sarsılmazlık ile buna rağmen görece hafiflik arasında iyi bir denge kuruyorlar. Kullandığımız diğer tripodlara göre kurulumlarının çok hızlı olması, dışarıya çekime giden müşterilerimiz için önemli bir satış nedeni. Sprinter II tripod ile birlikte bir CiNX kamera hareket kafası, güçlü bir bütün sistem oluşturuyor.

Camera Hire kiralama müşterilerinden hem hidrolik kamera hareket kafaları hem de tripodlar hakkında çok olumlu geri bildirimler alıyor.