Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NUGEN Audio ile Çok Formatlı Miks Projeleri
NUGEN Audio ile Çok Formatlı Miks Projeleri
21.02.2020 19:30

Bir ses tasarımcısı, miks uzmanı ve danışman olan Scott Gershin, sesli öyküler anlatma konusunda başarılı. Otuz yıllık kariyeri boyunca yüzden fazla film üzerinde çalıştı ve American Beauty, Pacific Rim, Shrek, The Book of Life gibi ünlü filmlerdeki çalışmalarıyla endüstri ödülleri ve adaylıkları kazandı. Bir süredir uzmanlık alanı yayın, internet akışı, video oyunları ve sanal gerçekliğe de yayıldı. Uzun süredir NUGEN Audio kullanıcısı olan Gershin, çok sayıda uygulamada sürekli şirketin eklenti çözümlerine güveniyor.

Gershin şunları söyledi: “Ses araçlarının ve eklentilerin en önemli özelliği, saydam olarak çalışabilmeleri ve çıkışta hiç bozulma oluşturmadan işlerini yapmaları. NUGEN Audio araçları hayatımı kolaylaştırmakla kalmıyor, orijinal kaynak malzemeye mümkün olduğu kadar yakın çıkış da veriyorlar. Artı, araçların güvenilirliği ve kalitesi de harika.

Gershin’in NUGEN Audio araç kiti içerisinde VisLM görsel ses şiddeti ölçüm göstergesi, Halo Upmix/ Downmix 5.1/7.1 eklentisi, LM-Correct ses şiddeti ölçüm ve düzeltme aracı ve ISL gerçek zamanlı True Peak sınırlandırıcı var. Gershin ayrıca kolay modifikasyon için 12 sinyal işleme modülü içeren NUGEN SigMod özel mimari eklentisinden de yararlanıyor.

Gershin’in rolünün önemli bir tarafı, içeriklerinin çok sayıda ortamda düzgün oynatılabilmesi ve yine de Gershin, ses ekibi ve müşterilerinin yaratmak için çok çalıştıkları etkiyi koruyabilmesi.