Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Alman At Yarışı Yayınlarında Riedel Teknolojisi
Alman At Yarışı Yayınlarında Riedel Teknolojisi
22.02.2020 09:37

Riedel, Alman at yarışlarının yayınlarında geleceğe dönük formatlar yaratmak için at yarışı organizasyonları German Racing ve German Tote ile işbirliği yapıyor.

Bu işbirliği yoluyla üç kuruluş hem izleyiciler hem de yayıncılar için at yarışı programlarına önemli değer katmak üzerinde görüş birliğine vardılar. Sonuçlardan birisi, hızlı akan at yarışlarının aksiyonunu gerçek zamanlı görüntülerle daha etkin olarak yakalamak için yeni kamera çözümleri ve üst düzey donanım olacak. Bu görsel ve kurgusal yeniden tasarım ile at yarışlarının yayın kapsamı daha geniş izleyici kitleleri için erişilebilir ve daha cazip hale gelecek.

Yenilikçi teknolojileri bütünleştiren bir firma olarak Riedel son teknolojili prodüksiyon ve program formatları sağlayarak, çözüm ortakları ve içerik ajanslarıyla yakın işbirliği içerisinde görüntü prodüksiyonunun tüm unsurlarının sorumluluğunu üzerine alıyor. Bu amaçla Riedel at yarışı prodüksiyonları için geniş kapsamlı, IP tabanlı bir üst düzey hizmet geliştirdi. Bu yeni teknik altyapının merkezi bir unsuru, dijital içerik yönetimiyle dahili prodüksiyon sistemlerini tek bir OTT platform içerisinde birleştiren Riedel Atmosphere Media Cloud. Bu güçlü ve sezgisel platform sayesinde tüm veri, grafik içerikleri, görüntü akışları kolayca yönetilebiliyor ve sosyal medyada Canlı akışlar kolayca yayınlanabiliyor.

Riedel hizmetleri kapsamındaki bir MediorNet medya altyapısı, tüm kamera sinyallerinin, işlenmiş dünya çapında yayın sinyallerinin, merkezi ve merkezi olmayan interkom sistemlerinin denetimini sağlayarak, sorunsuz bir prodüksiyon sürecini garantiliyor.

Riedel Communications CEO’su Thomas Riedel açıklama yaptı: “Teknik olanakları incelerken yenilikçilik üzerinde yoğunlaştığımızda daha ilk günden Riedel markası öne çıktı. German Racing ve German Tote ile yeni çözüm ortaklığımız buna önemli bir örnek. Benzersiz bir izleyici deneyimi yaratmak ve tamamen yeni prodüksiyon formatlarına giden yolu açmak için birlikte çalışmamızla birlikte Alman at yarışlarının geleceği şimdi başlıyor.

German Racing Genel Müdürü Jan Pommer ekledi: “Riedel’de binlerce spor prodüksiyonunun en iyi yönlerinden yararlanan üstün spor yayınları için mükemmel bir çalışma ortağı bulduk. Riedel’in öncü teknik çözümleri at yarışlarına yeni perspektifler getirecek. German Tote’den çözüm ortaklarımızla işbirliği içerisinde artık televizyon seyircileri için cazip olan spor yayınımızı yeni bir düzeye yükseltebiliriz.

Riedel Alman at yarışlarında yenilikçi program formatları geliştirmek için German Racing ve German Tote ile işbirliği yapıyor.

Riedel ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.

En Çok Okunanlar
Dergi