Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Sonoris DDP Player Müşteri Onayı Sürecini Hızlandırıyor
Sonoris DDP Player Müşteri Onayı Sürecini Hızlandırıyor
22.02.2020 10:35

Kayıt ve master amaçlı üst düzey ses ürünleri firması Sonoris, Gateway Mastering Studios’un müşteri gözden geçirme ve seçme sürecini hızlandırmak için Sonoris DDP Player’ın özel bir sürümü olan Gateway Player’ı kullandığını duyurdu.

Grammy Award ve beş kez Latin Grammy Award ödülleri kazanmış olan, Gateway Mastering Studios’ta master mühendisi olarak çalışan Adam Ayan şunları söyledi: “Müşterilerimize hem yaratıcılık hem de teknik açıdan mükemmel master çalışmaları sunmak için uğraşıyoruz ve Sonoris yazılımı bu çalışmaları üstün bir hizmetle yedeklememize yardımcı oluyor. Stüdyo içi hizmetlerimizi genişleten Sonoris yazılımı, müşterilerimiz için master onay süreçlerini kolaylaştırmamıza yardımcı oluyor. Müşterilerimiz çalışmaları çalıştırdıklarında kendimize güvenmemizi de sağlıyor, stüdyoya gelmiş olsalar duyacakları sesin aynısını dinliyorlar.

Gateway Player stüdyonun Pyramix dijital ses iş istasyonu üzerinde çalışan mühendisler tarafından üretilen hem DDP hem de disk imaj dosyalarını alabiliyor. Müşteri sadece WAV dosyaları isterse, Gateway Mastering’de çalışan ekip Sonoris’i müşterinin gözden geçirmesi için gönderilebilen WAV dosyalarının dışa aktarılması için hızlı ve şık bir çözüm olarak kullanıyor.

Ayan ve meslektaşları sıklıkla müşterilerine küçük Gateway Player uygulamasını kurulumcular ve disk imaj dosyası ile birlikte gönderiyorlar. Mac veya PC üzerinde hızla ve kolayca kurulabilen yazılım, müşterilerin ses dosyalarını çalmalarını, WAV dosyalarını dışa aktarmalarını, hatta CD yazmalarını kolaylaştırıyor. Yazılım bir lisans gerektirmediği için müşteriler yürütücüyü başkalarına da verebiliyorlar.

En Çok Okunanlar
Dergi