Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > DPA d:facto Mikrofonlar Norveç’te
DPA d:facto Mikrofonlar Norveç’te
24.03.2020 14:27

Norveçli ses mühendisi Tom Meyer çalıştığı tüm müzik grubunu DPA ürünlerine taşıdı ve beş vokalistin hepsi için d:facto vokal mikrofonlar kullanıyor.

Meyer geçen yıllar boyunca geniş bir DPA mikrofonları koleksiyonu oluşturdu ve sağladıkları sonuçtan her zaman memnun kaldı. Şimdi bunu çalıştığı sanatçılara yayıyor ve en son pop şarkıcısı Lisa Skoglund’u DPA’nın yeni 2028 vokal mikrofonlarından birisini kullanmaya ikna etti. 

2028 vokal mikrofonları çıkar çıkmaz Lisa için bir tane sipariş ettim ve öyle memnun kaldı ki gittiği her yere götürüyor. Kurduğum her sistem için yanıma bir dizi DPA mikrofon alıyorum, çünkü işimi kolaylaştırıyorlar ve müşterilerim arasında popülerler.

Norveç’in kuzeyindeki Bardu’da yaşayan Tom Meyer 1990 yılından bu yana canlı ses mühendislik projeleri üzerinde çalışıyor ve bugün kendi şirketi TM Tour Production’ı işletiyor. DPA’dan ilk olarak 4011 kardioid mikrofonuyla haberdar oldu ve özelikle büyük konferansları veya turne gruplarında pedallı davulları güçlendirmek için kullandığında sesinden etkilendi. Bugün otuzdan fazla DPA mikrofona sahip.

Geçtiğimiz aylarda TM Tour Production, Tromso’dan bir folk müzik grubu olan Hollow Hearts konseri gibi çeşitli projelerde DPA mikrofonlarını kullanıyor. 

Meyer’in Hollow Hearts için kullandığı mikrofon paketinde pedallı davullarda 4011 mikrofon süngerli 2011 çift diyaframlı kardioid mikrofon, bir 4018V, HiHat, gitar ve üst mikrofon olarak 2011, trampette 4099 enstrüman mikrofonu ve tüm vokalistler için 4018V d:facto vokal mikrofonlar var. 

DPA ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 444 8 358 numaralı telefondan Elit Işık / Ses Teknolojileri’ni arayabilirsiniz.