Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > LiveU Matrix ile Lise Amerikan Futbolu Canlı Yayını
LiveU Matrix ile Lise Amerikan Futbolu Canlı Yayını
24.03.2020 19:18

Iowa High School Sports Network (IHSSN) izleyicilere beyzbol, futbol, erkekler basketbol, kır koşusu, atletizm, Amerikan futbolu ve güreş dallarında televizyon ve canlı internet akışı yoluyla lise eyalet şampiyonası yayınlarını ulaştırıyor. 

Iowa, Minnesota, Nebraska ve South Dakota’daki yaklaşık 50 istasyona hizmet veren IHSSN, yüksek rekabete sahne olan oyunları gerçek zamanda izlemek için izleyicilerin tercihi haline geldi. Açık havada çok sayıda maçı çekebilmek, uydu bağlantısı kullanılan bir sistemle mümkün olmazdı. Ağ LiveU’yu tanıyınca hücresel ağ birleştirme (bonding) teknolojisinin yeteneklerini ve maliyet tasarruflarını hızla fark etti. 

Iowa’da profesyonel bir futbol takımı olmadığı için herkesin aklında lise sporları var. Uydu kullanarak yayın yapmak bizim için aşırı maliyetli olurdu. LiveU ile istediğimiz yere bir kodlayıcı koyuyoruz ve istediğimiz her yere içerik gönderebiliyoruz.

LiveU Matrix içerik toplama ve dağıtım hizmeti bir adım daha öne çıkarak ağın kendisine bağlı istasyonlarına sahada LiveU’dan gelen canlı sinyallere ve diğer kaynaklara üstün erişim sağlamasına imkan veriyor.  

Iowa High School Sports Network 2020 yılı boyunca doksanın üzerinde etkinlik ve 18 futbol şampiyonasını internetten canlı yayınlayacak. 

LiveU ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.