Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Dalet Meksika’da Dijital, Sosyal ve Uydu Kanallarında
Dalet Meksika’da Dijital, Sosyal ve Uydu Kanallarında
25.03.2020 16:37

Meksika’nın önde gelen multimedya holdingi TV Azteca, içerik sağlama zincirini yenilemek ve tüm geleneksel, dijital ve sosyal platformlar üzerinde izleyicilere güçlü program seçeneklerini daha hızlı ulaştırmak için Dalet Galaxy five kurdu. Popüler medya grubu diziler, canlı müzikaller, tematik programlar ve spor programları gibi çok çeşitli eğlence programları sunuyor. Bu çeşitli program içeriğinin yanı sıra, TV Azteca tüm ülkeye yayılan bir yerel istasyonlar ağı yoluyla günde 18 saat haber yayınlıyor.

TV Azteca Sorumlu Teknik Başkanı Pedro Carmona açıkladı: “TV Azteca’nın büyük dönüşümünün amacı, TV için dijital içerik trafiğini dijital platformlara bağlamak ve izleyicilerimize haber muhabirliğimizin genişliğini ve derinliğini kapsayan, üstün medya kataloğumuzun tamamını sunan program seçenekleri sağlamaktı. Dalet Galaxy five izleyicilerimizle gerçek zamanda ilişki kurmak için iş akışını hızlandırarak, bu yenilikçi medya prodüksiyon ekosistemini kurmamız için bize gereken teknik yetenekleri sundu. Projenin gerçekleştirilmesi dikkat çekici oldu ve sonucunda etkisi hemen görüldü. TV Azteca’nın operasyonu, içeriği yayınlamasının ortalama 10 dakika sürdüğü manuel bir süreçten, içerik ve programların neredeyse anında, çoğunlukla otomatik gerçek zamanlı dağıtıma geçti. Performans farkı apaçık ortadaydı ve izleyicilerimize sunduğumuz program seçeneklerini genişletmemiz için gereken verimliliği sağladı.

İş akışlarını on kat hızlandıran TV Azteca, Dalet Galaxy five’ın yanı sıra Dalet OneCut ve Dalet WebSpace gibi mobil ve işbirliğine imkan veren yapım araçları da aldı. Bu güçlü çözüm sahadan tesise içerik yapımlarını kolaylaştırıyor, elliden fazla muhabir dünyanın her yerinde haber öykülerini daha verimli bir şekilde hazırlayabiliyor. İş akışını hızlandıran diğer bir unsur, Dalet’in kullanıcılara TV Azteca’nın sosyal kanallarına kolayca içerik yayınlama imkan veren sosyal medya bağlantıları. Kesintisiz bağlantılı bu bütünleşme sayesinde Facebook, Twitter ve diğer kanallar için içerik yaratıp yayınlamak hızlanıyor ve kolaylaşıyor.

Daha önce dikey yapım hiyerarşili, bütünleşik olmayan, ayrı medya bölümleriyle çalışan TV Azteca artık Dalet Galaxy five sayesinde programlardan, haberlerden, spor etkinliklerinden ve arşivlerden birlikte yürüyen iş akışlarıyla tamamen bağlantılı bir şekilde çalışıyor ve maksimum yapım ve dağıtım verimliliği için içerik ve program bilgilerinin paylaşılmalarını sağlıyor.

TV Azteca’nın görevlendirdiği üçüncü taraf danışmanlık firmalarına göre Dalet destekli medya altyapısı tüm operasyonlarda yapımdaki verimsizlikleri %30’a kadar azalttı.

Dalet ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.