Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tascam Model 24 Analog Mikser
Tascam Model 24 Analog Mikser
25.03.2020 19:59

Tascam firması, Tascam 38 Open Reel 8-track, DA-88 Digital 8-track ve efsanevi Portastudio analog kaset ve dijital çok kanallı kaydediciler ailesi gibi üstün kayıt çözümleri sunmaya devam ediyor. Tascam şimdi de geçmişini yeniden keşfedip, klasik serilerinden birine en son ses teknolojisini ekliyor: Yepyeni, şık, çok kanallı canlı kayıt konsolu Model 24.

Provalar, canlı konserler ve yapımlar için Model 24 ideal birçok kanallı kaydedici, mikser ve ses arabirimi. Üç işlevli karma kayıt konsolu, günümüzün müzik endüstrisinin taleplerini mükemmel karşılayacak şekilde evirildi. 

Sade, sezgisel tasarım

Tek bakışta her şeyi görmek önemli. Model 24 herkes için kolay ve sezgisel olacak şekilde geliştirildi. 100mm fiziksel fader’ler hassas ses ayarı sağlıyor. Miksin master kaydını oluşturmak için kolay erişilen 7 bantlı grafik stereo EQ, tanıdık EQ/Aux düğmeleri ve giriş-çıkış jakları hızlı ve kolay erişim için yüzeydeler.

Tascam kayıt teknolojisi

Model 24 sayesinde kullanıcılar 24bit/48KHz kalitesinde sesleri aynı anda 24 parçayla bir SD karta doğrudan kaydedebiliyorlar. Tascam’ın yenilikçi kayıt teknolojisiyle konsol bir SD karttan aynı anda 22 parçayı çalabiliyor. Tascam’ın 16 üst kalite mikrofon ön yükselteci, mümkün olan en iyi sesin yakalanmasını garantiliyor.

Esnek bağlantılar

Model 24; 20 adet dengeli giriş (12 mono, 4 stereo), 1 dengesiz stereo girişten oluşan 22 analog girişle donatıldı. Model 24’e USB yoluyla sevilen DAW (dijital ses iş istasyonu) bağlanabiliyor. Bluetooth ile akıllı telefon bağlanıp bireysel pratik için prova sesinin akışı yapılabiliyor veya sahneye çıkmadan önce kitleye şarkılar dinletilebiliyor.

Sağlamlık ve güvenilirlik

Hafif konsol stüdyo, prova alanı, konser salonu içerisinde ve arasında kolayca taşınabiliyor. Tascam’ın bilinen güvenilirliği konsolun her yerde kusursuz çalışmasını sağlıyor. 

Tascam ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.