Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Lynx Technik greenMachine Titan Görüntü ve Ses İşleme Platformu
Lynx Technik greenMachine Titan Görüntü ve Ses İşleme Platformu
25.03.2020 21:18

Lynx Technik greenMachine ürün tanımı ve işlevine üç uçlu bir yaklaşım getiriyor. Sabit uygulamaya özel bir kutu olmak yerine, yeniden programlanabilen işlevler ve güçlü denetim yazılımı için genel amaçlı bir donanım ve özellikler kombinasyonu. 

Lynx Technik greenMachine Titan dört adet 3G/HD/SD-SDI görüntü akışını veya tek bir 4K/UHD görüntü girişini işliyor. 12G’ya kadar sinyal işleme desteği (60Hz’de 3840x2160) ve Single Link 4K görüntü (12G) ile Quad Link 4K görüntü (2SI, 4x3G) arasında çevrim işlevi sunuyor. 

greenMachine Titan donanımı önceden belirlenen özellik setlerinden biriyle özel yapılandırılan, güçlü bir genel amaçlı ses ve görüntü işleme aygıtı. Bir greenMachine için tek bir özellik setiyle sınırlı kalınmıyor, iş akışındaki birçok farklı uygulamaya göre makineyi yapılandırmak için çok sayıda lisanslı özellik seti arasında geçiş yapılabiliyor. 

Lynx Technik greenMachine donanım aygıtları, grafikli menüye erişmek ve görüntülemek için LCD ekranlı ve sezgisel denetim arayüzlü bağımsız sinyal işleme birimleri. LCD ekran ve menü sayesinde görüntü girişleri ve çıkışları izlenebiliyor. Tüm greenMachine sistemi Windows ve Mac için mevcut güçlü greenGUI yazılımı ile eksiksiz denetlenebiliyor.

Lynx Technik greenMachine donanım aygıtları son derece güçlüler ve en son yüksek hızlı programlanabilen Xilinx teknolojisini ve çift ARM işlemcileri kullanıyorlar. Aygıtın ve yazılımının özelik setine dayalı yaklaşımı ve mimarisi, yayından endüstriyel tipte AV kullanıcılarına kadar çok sayıda uygulama için geleceğe dönük çözümler sağlıyor.

4 adet 3G veya 1 adet 4K/UHD genel amaçlı A/V sinyal işleme aygıtı

Dahili giriş ve çıkış sinyal yönlendiriciler

Renkli ekranlı kontrol paneli

1RU yarım raf kaplayan 19 inç kasa

Eksiksiz SNMP V2 desteği.


Lynx Technik ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.