Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İSF STUDIOS, Prodüksiyon ve Reji Çekim Ekipmanlarında Akratek’i Tercih Etti
İSF STUDIOS, Prodüksiyon ve Reji Çekim Ekipmanlarında Akratek’i Tercih Etti
18.04.2020 18:14

TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi Rafadan Tayfa’nın ikinci sinema filmi “Rafadan Tayfa: Göbeklitepe”, animasyon türünde tüm zamanların izleyici rekorunu kırdı.

Yapım, vizyonda kaldığı sürede yaklaşık 3 milyon 500 bin kişiye ulaşarak, en çok izlenen animasyon filmi oldu.

Filmin yapımcı kuruluşu İSF Studios kendi bünyelerindeki greenbox stüdyolarında, video çekim için kullanacakları yayın teknik cihazları için Akratek’i tercih etti. 

Prodüksiyon çekimleri için tercih edilen ürünlerin başında Sony kamera ve üst seviye lensleri yer aldı. Kameralarla beraber diğer çekim ekipmanlarına da yer verilerek, kompakt bir reji sistemini tamamlayan İSF Studios, sahip oldukları stüdyolardan bir çok kamera ile takipçilerine ve Rafadan Tayfa severlere de canlı yayın yapabilecek bir altyapıya sahip oldu. 

Bu güçlü ekipmanların sadace başlangıç olduğunu, çok daha üst düzey ikinci bir ekipman için de çalışmaların başladığını belirten İSF Studios kurucusu, Rafadan Tayfa Göbeklitepe filminin yapımcı ve yönetmeni İsmail Fidan, bu projede Akratek Elektronik ile çalışmaktan çok memnun olduğunu ve ürün tercihi, teslimatı, kurulumu, devreye alınması, eğitimi ve satış sonrası destek konusunda memnuniyetini de ifade etti. 

Animasyon ve macera türündeki çizgi film, “Rafadan Tayfa” ekibinin Göbeklitepe’de yaşadığı gizem dolu maceraları konu alıyor. Senaristliğini Ozan Çivit’in yaptığı filmde, Göbeklitepe dünyada ilk kez bir animasyon filmiyle anlatılıyor.

Projede kullanılan ürünler hakkında bilgi almak için 0216 291 22 30 numaralı telefondan ya da www.akratek.com adresinden Akratek Elektronik’e ulaşabilirsiniz.