Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > NEP UK, Axon Cerebrum Denetim Platformuyla Daha Hızlı Çalışıyor
NEP UK, Axon Cerebrum Denetim Platformuyla Daha Hızlı Çalışıyor
24.04.2020 09:34

Önde gelen bir yayın tesisi sağlayıcı olan NEP UK, sürekli üstün hizmet sunmak, değişen müşteri gereksinimlerine hızla uyum sağlamak ve işletmesini verimli bir şekilde yönetmek ve ölçeklendirmek için Axon Cerebrum denetim ve ileme platformunu kullanıyor. 

NEP UK, Cerebrum’u üst düzey IP OB araçları ve uzak yapım uçuş çantası sistemleri dahil tüm yapım tesislerine kurdu. Açık bir platform olan Cerebrum, NEP’in Grass Valley IP altyapısı dahil olmak üzere en geniş üçüncü firma teknolojilerinin kusursuz bütünleştirilmelerini ve denetlenmelerini sağlıyor. Orbit denetim katmanı kesintisiz bir IP iş akışı sağlayan çözümler sunuyor.

Operatörler Cerebrum’un kullanıcı dostu grafik arayüzü ile tüm iş akışını izleyip yönetebiliyorlar. Basit bir butona basmakla operatörleri karmaşık ve değişen teknoloji katmanından uzaklaştırarak, kendine işleri üzerine odaklanmalarını ve görevlerini birkaç dakikada yerine getirmelerini sağlıyor. Mühendisler yapımları güvenle yönetirken sistemin beynindeki mühendislik sorunlarını çözebiliyor ve basit işleri zorlaştıran hantal denetim yazılımlarıyla uğraşmıyorlar. 

Her Cerebrum sisteminin hızlı sistem yapılandırmaya izin vermesi, hızlı çalışılan yoğun yapım ortamları için ideal çözüm haline getiriyor. Kullanıcı arayüzü sayesinde ekip iş akışını tanıyor, kendine göre kişiselleştirebiliyor ve SDI-HD ve HDR UHD formatları arasında geçiş yaparak sistemleri bir sonraki projenin gereksinimlerini karşılayacak şekilde yapılandırabiliyor. Bu olanaklar işlerin tamamlanma sürelerini kısaltıp OB aracının yeni bir işe hazır olmasını sağlayarak hem zaman hem de kaynak tasarrufu getiriyor.

Yazılım tanımlı ve modüler tasarımlı Cerebrum, gerçek bir ölçeklendirilebilen ve geleceğe dönük çözüm. NEP’in aynı tanıdık denetim yüzeyini kullanarak yeni formatlara adapte olmasını ve yeni teknolojiler eklemesini sağlıyor. 

Axon ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 99 66 numaralı telefondan Ateksis’i arayabilirsiniz.