Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > %100 Dijital Etkinlik: VSN Wired
%100 Dijital Etkinlik: VSN Wired
24.04.2020 09:38

Sektördeki yazılım firması VSN Media & Entertainment’ın web sitesinden erişim sunulan VSN Wired, dünya çapında Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen veya iptal edilen geleneksel fiziksel etkinliklere dijital bir alternatif olarak hizmet eden bir girişim.

 VSN’nin uluslararası faaliyetleri, uzun süredir endüstrideki müşterileri, çözüm ortakları ve tüm profesyoneller tarafından internet içerikleri ve uygulamaları biliniyor olsa da, VSN Wired şirket için türünün ilk etkinliği.

Bu etkinlik boyunca ziyaretçiler VSN ürünleri hakkında en son haberleri keşfedecekler, tüm medya endüstrisi için yeni çözümleri öğrenecekler, ve uzmanlarla canlı olarak konuşabilecekler.

Web sitesinde erişilebilirliği sağlamak için farklı zamanlarda sunulacak herkese açık demolar, video galerisi, bilgilendirici malzemeler indirme, satış ekipleri ve demo sanatçılarıyla özel demolar ve toplantı isteği, fiziksel bir etkinliğin tüm normal özellikleri ve web seminerleri, haberler ve makaleler gibi tüm ek malzemelere doğrudan bağlantılar olacak. 

VSN ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.