Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Tilta ile BMPCC 4K veya 6K Kameralarda Eğilebilir Ekran
Tilta ile BMPCC 4K veya 6K Kameralarda Eğilebilir Ekran
24.04.2020 09:42

Blackmagic Pocket kameralar için tasarlanan ve tanıtımı IBC 2019’da yapılan Tilta Screen Modification Kit sınırlı miktarlarda üretildi. Tilta’nın yapmış olduğu bu modifikasyon, orijinal tasarım üzerinde büyük bir gelişme yaratan tamamen işlevsel bir eklemli ekran sağlamakta.

Ekran tamamen eklemlenebiliyor ve hatta selfie moduna geçebiliyor. Şu anda, Pocket yazılımı bir flip image (ekran ters çevirme) seçeneğine sahip olmadığından görüntü ters görünüyor ancak Tilta ekran görüntüsünü çevirebileceğiniz bir ürün yazılımı güncellemesi üzerinde çalışıyor.

Tilta farklı seçenekler satıyor, ancak bu değişiklik herhangi bir sürücü ile birlikte gelmiyor ayıca satın alınması gerekiyor.

Diğer bir değişiklik ise Pocket’ın giriş kısmında görünüyor. Can sıkıcı port kapakları yerine port kapakları ile yeni bir karbon fiber kapak tasarlanmış. Tilta, bir SSD konektörünün hemen yanında bir USB-C bağlantı noktası sağlayan bir “Köprü Modülü” ekledi.

Kit, hafif aero metal ve karbon fiberden yapılmış olup doğrudan Blackmagic fabrikasından geldiği şekilde tasarlanmış.

Şimdilik, değişikliği yapmak istiyorsanız BMPCC 4K veya 6K’nızı Tilta’ya göndermeniz gerekiyor.

Orijinal kameranın ağırlığı 750 gram iken modifikasyondan sonra ağırlık 876 gram oluyor.

Tilta BMPCC 4K ve 6K Modification Kit hakkında daha ayrıntılı bilgi için 0212 343 13 68 numaralı telefondan ya da 0549 464 40 89 Whatsapp numarasından Baran Bilişim’i arayabilirsiniz.