Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Lawo Power Core MAX Miks Yazılımı Lisans Paketi
Lawo Power Core MAX Miks Yazılımı Lisans Paketi
26.04.2020 15:33

Lawo çok yönlü Power Core AoIP miks yazılımı ve I/O düğümü için yeni bir lisans paketi çıkardı. Multiple Access (çoklu erişim) ifadesinin kısaltması olan MAX sayesinde tek bir Power Core aygıtı birden fazla yayın miks konsolu için miks sistemi olabiliyor.

Power Core çok güçlü bir AoIP çözümü. Ön paneldeki çift yedekli AES67 portları toplam 256 ses kanalıyla 128 adede kadar akışı taşıyabiliyor. Ön paneldeki dört adet MADI portunun her biri 64 MADI kanalı olmak üzere toplam 256 kanalı ya da çift yedekli mod için 128 MADI kanalı yürütebiliyor. Bu arada arka paneldeki 8 tane genişletme yuvası, örnek hızı çevrimli analog hat, AES3, Mic, MADI mikslemeye ve eşleştirmeye imkan veriyor. Bir Dante arabirim kartı sayesinde neredeyse her türlü operasyonel gereksinime göre özel bir I/O yükü planlanabiliyor. Bir Studio I/O kartı tel yerde mikrofon girişleri, kulaklık ve monitör çıkışları sağlıyor.

Power Core sinyal işleme kapasitesiyle de güçlü. 96 adet DSP kanalı sayesinde büyük ses sinyali grupları iyileştirilebiliyor ve işlenebiliyor. Yaklaşık 2.000 yönlendirme temas geçişi, Power Core’u birçok radyo ve TV istasyonunun eski ses formatlarıyla standartlara dayalı IP medya ağları arasında köprü kurmak için ideal bir geçit yolu olarak gördükleri, kendine yeterli bir AoIP yönlendirici. ST2022-7 Seamless Protection Switching, ağda hat kesilmemesini garantilemek için çift yedekli AoIP ağ bağlantıları sağlıyor. 

Dört adet lisans paketinin her biri yükseltilebilir özellikte:

Yeni Power Core MAX paketi

254 adede kadar fiziksel ve sanal fader desteği, 96 DSP kanalı (EQ, dinamikler, sıkıştırma ve sınırlandırma), 32 adet veri yolu DSP sinyal işleme kanalı, VisTool Standard dokunmatik ekran GUI denetimi, 1920x1920 yönlendirme matrisi, 78 istasyonlu bir interkom matrisi, 4 adede kadar bağımsız bağlantılı miks yüzeyi desteği. Birden fazla stüdyoyu küçük veya orta boy konsollarla donatmak için ideal.

Power Core XL

MAX’ın tüm özellikleri tek bir güçlü konsol içerisinde. Bu paket ağ operasyonları, master denetim odaları, çok sayıda giriş kaynağı olan büyük, yoğun ana stüdyolar için uygun.

Power Core L

Tek bir orta boy veya küçük konsollu stüdyoların gereksinimlerine yönelik paket, 64 adede kadar AES67 akışı ve 12 MADSI akışı, 128 fiziksel ve sanal fader, 48 tane DSP ses şekillendirme kanalı, 16 veri yolu işleme kanalı ve bir 1728x1728 yönlendirme matrisini taşıyabiliyor.

Power Core SAN

Power Core’u sınırlı DSP işleme yetenekleriyle yüksek kapasiteli bir ağ bağlantılı ses giriş-çıkış geçit yolu olarak yapılandırmak için. 

Power Core esnekliği, giriş-çıkış kapasitesi, standartlara dayalı mimarisi sayesinde tüm dünyadan yayıncılar arasında popüler. %100 AES uyumlu olmasının yanı sıra ikili aktif ön panel SFP portuyla ST2022-7 ağ yedekliği de sunuyor. ST2110-30 standardına uygun tek radyo konsolu olan Power Core, birleşik TV-radyo yayın tesislerinde kesintisiz karşılıklı çalışma uyumluluğunu garantiliyor. 5.1 miksin mümkün olduğu konsollar, 60 fader alabilecek kadar büyük.

Power Core çok esnek olarak genişletilebiliyor ve yapılandırılabiliyor. Çok katmanlı lisans paketlerinin ve çok miktarda standart AES67 ve MADI giriş-çıkışlarının yanı sıra, müşteriler istedikleri şekilde analog, AES3, MADI ve Dante arabirimleri kombinasyonu için arka paneldeki kart yuvalarını da kullanabiliyorlar. Bir Studio I/O kartı mikrofon girişleri, kulaklık ve monitör kanal çıkışları ile paketi tamamlıyor. 

Lawo ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 259 79 71 numaralı telefondan Radikal Elektronik’i arayabilirsiniz.